Puttesundsbroa
Puttesundsbroen 30 minutter etter solnedgang sent i januar.

Flexaret Va, Acros 100, EI 200, Caffenol-C-M fremkalt i 13 minutter ved 20C
Liker den sterke kontrasten mellom kantskarp menneskeskapt bro og naturens naturlige kaos. Og ikke minst den silkeglatte himmelen,
Utstyr
  • Meopta Flexaret Va
  • Belar 80mm f3.5
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/8
  • Lukker2ss
  • Nei
  • AnnetStativ og fjernutløser. Overeksponert 1 stopp i forhold til målt for å få noe skyggedetaljer. Sto midt i veien, og unngikk å bli kjørt ned.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Walter S.

Dette er mitt nærområdet. Sitter faktisk og ser ut av vinduet mitt her nå og kan se Puttesundbroen tvers over sundet. Og hver gang jeg er der for å fotografere, så ergrer jeg meg over alle stolpene og lys- og telefon-ledninger, spesiellt den tvers over veien!

Spennende bilde du har lagt ut her. Og spesiell kamera du har brukt også. Ikke mange som husker Twin Lens Reflex kamera lenger.

Fin stemning over bildet, gløden på kveldshimmelen som speiler seg i sjøen utover Arisholmen og videre utover Lera. Du har også fått perfekt symmetri på brutårnene, noe som kan være risikabelt med den trafikken som er der til tider. Det er jo tross alt i 80-sonen!

Du har også fått med lysblinken på et av tårnene, navigasjonsløkta "7-foten" som vi kaller den hvite lykta nedenfor brua, nærmest, samt det røde rundingslyset på syspissen av Arisholmen. Godt levert!

:o)

Mvh,
Walter
Eirik R.

Takk Walter

Jeg måtte ta turen ut til midten av veien noen ganger for å få innstilt alt, før jeg en siste gang lyttet langt og lenge etter bilene og fikk tatt bildet. Spennende med ryggen mot svingen rett før broen.

I farver hadde jeg nok irritert meg mer over ledninger og annet forstyrrende, men i sort hvitt gjør det meg ikke så mye. Jeg synes også at det fort kan bli for glatt, for klinisk rent for ting som gjør bildet levende og troverdig, det er derfor jeg ikke valgte å gå nærmere for å utelukke gatelysene mv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu