Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger150
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Linda G.

Absolutt potensiale til et flott bilde. Det som ødelegger litt er at bildet framstår som noe uklart, ute av fokus. I tillegg er blikkfanget, stenen i vannet, ganske sentrert noe som gjør bildet litt mindre spennende enn om det for eksempel var plassert litt lengre til venstre. Bakgrunnen her drar også mye av fokuset vekk fra hovedmotivet. Jeg ville dratt tilbake hit flere ganger.
mona lisa b.

bildet er uklart på grunn av lang lukketid sor å få frem effekten i vannet.... å jeg kunne ikke plassert steinen litt til venstre for da kommer veggen på kiosken med. bildet er tatt på halsa fergekai
Linda G.

Et godt stativ er alltid kjekt å ha. Og ved å ta et utsnitt av bildet fjerner man det en ikke ønsker å ha med, og man får plassert objektene slik man vil i forhold til rammen av bildet.
mona lisa b.

hva vet du om hva jeg ønsker å ha med da???
Linda G.

Jeg forsøker å gi deg konstruktiv kritikk for at du skal kunne oppnå bedre resultater. Men du er tydeligvis proffesjonell på ditt eget nivå nok som det er. Beklager, jeg trekker tilbake alt.
mona lisa b.

jeg er langt fra proff... men mener det er unødvendig å snakke om noe du ikke vet. er du mester du da kanskje? jeg setter pris på tips å meninger... men blir litt provosert når jeg ser dine bilder. for du har en del uklare bilder selv.
Jan Helge A.

Er 100% enig med Linda her.
mona lisa b.

stikk å se hvor bildet er tatt... da sier dere noe annet...
Jan Helge A.

Dette står under komementar feltet:
"Kommentarer som "Fint bilde" forteller ikke fotografen noe, prøv å være konkret med hva som fenger deg eller ikke fenger deg"

Det Linda har fortalt deg her er veldig gode tips til hvordan du kan få et mye finere bilde av motivet, hvis du vil lære å bli en flink fotograf så er denne siden veldig god. For her får man stadig tilbakemeldig fra folk ang ting man kan gjøre bedre. Det er absolutt ingen grunn å være ufin imot folk som faktisk tar seg tid å skriver gode tips.

Hvis du ikke har interesse av å få slik tilbakemeldig, og velger å bli ufin imot folk som kommer med tips. Altså vil du heller kun høre "Fint bilde". Så anbefaler jeg facebook hvor kun familie og venner ser bildene dine.
mona lisa b.

er ikke ufin bare direkte.... å det jeg sa var at det var ikke bare å flytte kamera å gjøre det bedre... for da hadde det ikke vært fint i det hele tatt. jeg var kanskje litt uheldig med det bildet å har tatt til meg det... å sir jeg setter pris på det.
jeg har mange bilder liggende på facebook å.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu