home #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rita H.
Skjønte ikke sammenhengen tittel og bilde, men kom frem til at det må være hjemmet til duene.
Min første tanke var at jeg ville se mer - bak den nederste delen, men etter hvert ser jeg (tror jeg) at det er en kant full av fugledritt som egentlig hører med og gir sammenheng, mulig den kanten burde vært tydeligere.
Skjøtene på platene lager fine inndelinger i bildeflata hvor fuglene og 6-tallet er flott plassert i hver sin firkant.

En trenger tid på dette bildet - har forandret mening om forgrunnen underveis og kan sikkert gjøre det flere ganger.

Mvh Rita
Roger H.
Duene og 6-tallet spiller på lag her. Duene plassert i den mørkeste delen synes jeg er en god plassering. Tror også jeg ser gjennom et gitter som myker opp flatene litt. På en måte tar 6-tallet opp formen til duehodene. Ville ikke endret på noe.

Roger
Tove H.
Bra komponert med tredelig av flaten, tre hoder (6-tallet spiller på lag her og blir det tredje "hodet"), og den lysnede v-formen nederst.
Harmonien råder - stilig bilde. Den grove strukturen og de dystre tonene kler bildet.

Tove`)
Thorbjørn R.
Bildet er litt krevende mht innhold - men det gjør på den annen side "holdbarheten" bedre. Uttrykket på fuglene, samt fargetonene gir en følelse av melankoli her. Jeg klarer ikke helt å se at sekstallet spiller så på lag med fuglene - men det forstyrrer heller ikke. Jeg stusser litt på øynene. De virker unaturlig sort, sammenliknet med omgivelsene. Men alt i alt faller jeg ned på at jeg liker dette - selv om jeg ikke får helt "tak" på alt her. Det er det vel heller ikke meningen at man skal. Tittelen gir meg ingenting og kunne gjerne vært sløyfet. Det blir ikke bedre av at den (av en eller annen grunn) er på engelsk.

Mvh Thorbjørn

Ivan H.
Takk for kritikk.
Var litt usikker på om dette kom til å falle i smak, men er glad for at det gjør det. Til en viss grad iallfall.

6-tallet skal liksom symbolisere mangel på følelser. Som om duene har hvert sitt tall, og ikke et navn.

Føler selv at bildet er komponert på en litt rar måte, med at duene er noe gjemt. Et lite hull i vinduet (med gitter) gir også begrensede valgmuligheter.

Øynene til duene er gjort noe sortere, pga å få betrakteren til å møte duenes øyne raskt. Prøver også å la øynene si litt om stemningen i bildet.
Altså er øynene manipulert noe for å få frem en følelse.

Igjen så er kanskje ikke tittel passende? Ok, skal tenke over dette. Men tittel her på dotten vil iallfall forsette slik, så får jeg evt tenke over om jeg skal bytte når jeg legger ut bildene på hjemmesiden min.

Takk igjen!

:ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu