Maina 2
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei Stine! Jeg tillater meg å være litt ekstra detaljorientert ettersom du er så dyktig, og jeg antar du legger ut bilder her for å få tilbakemeldinger og ikke bare skryt. Jeg vil også legge til at når det gjelder studiobilder har jeg kun erfaringer som betrakter og ikke som fotograf.

Jeg ser et barn holdt oppe av av fire par hender. Jeg antar hendene tilhører foreldrene, og dette synes jeg bidrar til en følelse av tilhørlighet mellom foreldre og barn, samt at foreldrene er sammen om barnet og oppdragelsen.

Jeg synes dette med armene som holder barnet er en god ide, og dette synes jeg også er komponert inn harmonisk i billedflaten, uten å ta for mye oppmerksomhet fra barnet. Barnet er uskyldssøt, men med et uttrykk jeg synes er litt intetsigende. Jeg er også litt usikker på posituren, og jeg synes ikke hun ser helt komfortabel ut. Det er bra at hun ser i kameraet, og det er fin glans i øynene. Et smil hadde trolig hevet bildet. Jeg synes panneluggen er litt uflidd, og det er mulig dette er bevisst fra foreldrenes side da dette kanskje er "typisk barnet". Utsnittet synes meget passende, og standpunkt i øyehøyde likeså.

Lyset synes godt, dog kunne jeg kanskje ønsket at skyggen på barnets venste kinn og skulder kunne vært lettere. Bakgrunnen er jevn, og en antydning til lysfall i hjørnene fremhever barnet. Fargepalletten er begrenset til en blå/grå-aktig tone, som jeg synes er stilig, men kanskje litt kald? Det kunne vært interessant å sett varianter i farger og s/h.

Skarphet og fokus virker glimrende som forventet. At dybdeskarpheten setter benet litt ute av fokus synes jeg bidrar positivt til å fremheve ansiktet og overkroppen.

Mvh Jens :-)
Avsluttet .
Ops. Jeg tar tilbake det jeg sa om den blå/grå-aktige kalde tonen. Så på en annen skjerm nå som bør være riktigere, og da var fargetonen mye varmere. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu