Nøkken
Bildet er tatt stående utpå isen i en fryst Glomma-elv. Bildet er satt sammen av to bilder med forskjellige eksponeringer (HDR).
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon 24-70mm/f.2.8
  • Brennvidde43mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hei

Ser en del detaljer i bilde som ikke stemmer overens? Har du brukt stativ? Har du brukt "redusere ghosts" i CS5? I tillegg ville jeg har tatt hele båten med eller prøvd å dele den i midten, midt i skroget. Så kunne du har økt på kontrastene. Virker litt flau her.

Hilsen Jørg
Roar K.

Joda, husker godt dette var i drift. Ikke helt sikker på om jeg har vært ombord på denne som guttunge, men var ombord på flere tilsvarende for bonden der vi leide hytte kjørte flere av dem.
Har litt sans for kompen din i motlys her. Mulig du med fordel kunne dempet lyset og økt kontrasten da også refleksen fra snøen blir vel sterk. Det hvite utbrente feltet ville jeg fylt igjen ved å klone inn fra omkringliggende.

Roar
Torbjørn G.

Takk for tilbakemeldinger! Jeg la ut to HDR-forsøk her på foto.no. Dette er dét jeg var minst fornøyd med teknikken på, selv om kanskje motivet på dette er litt mer spennende enn det andre bildet. Jeg brukte stativ, men et ett-bensstativ, siden dette er det eneste jeg har. Jeg har brukt reduce ghosts i CS5, ja. En annen ting jeg nok ville gjort annerledes neste gang er å bruke en eksponering ekstra, da dette bildet kun består av to eksponeringer. Grunnen til at båten er delt inn der den er, er pga en hindring. Et langt i fra optimalt bilde, men siden dette var mine første HDR-bilder, ville jeg ha tilbakemeldinger og "feedback". Takk for kommentarer!
Knut H.

Båtens skyggeparti kommer veldig tydelig fram i forhold til omgivelsene. Du har to gode eksempler på bruk av HDR, men her kreves stativ for å skjule "dobbeleksponeringen".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu