Tulipan
Bildet inngår i albumet Blomster - Utforsker forskjellige teknikker for å beskrive blomster
Utstyr
  • Nikon 301
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • FilmtypeAgfachrome i C-45
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ann F.

Jeg synes liksom det ble litt mye tulipan, uten at noen av blomstene kom ordentlig frem. Det bladet som blir kuttet av litt i overkanten burde i alle fall vært helt.
Den fremste, uskarpe blomsten kunne med fordel vært tatt vekk slik at den som er i fokus hadde kommet mer til sin rett.
Jeg tok det opp i PS og lysnet litt og økte kontrasten noe, da ble fargene rikere og bedre.
Mvh Ann
Carsten A.

Hav er ''Agfachrome i C-45''?

Et godt tilløp som kunne vært bedre fullført. Enig i AF's kommentar: Litt dårlig gjennomtenkt å kutte den mørke spissen akkurat ved billedkanten. Fin fargesammensetning.
MVH CA
Avsluttet .

Har samma åsikt som Carsten och Ann,men det finns en bild i bilden som skulle kunna bli något men då fodras lite mer arbete..
mvh/Gunte..
Carsten A.

Tja, det er f.eks. et bedre bilde om en beskærer til omtrent midtveis mellom øvre billedkant og den lille mørke/grønne saken med lys tupp.

Hva er ''Agfachrome i C-45''? - skulle det vært, er ''C-45'' feilskrift for C41?
MVH CA
Dag T.

Jeg skjønner ikke hva dere klager på. De uskarpe blomstene i forgrunnen og bakgrunnen skaper dybde og den kuttede spissen tar tak i blikket og leder det mot hovedblomsten.

Bra bilde, fine farger, mye bedre enn de fleste blomster bilder, både her og i mitt eget arkiv.
terje s.

God plassering og komposisjon. Herlige kjølige farger. Jeg synes beskjæringen var heldig i dette tilfellet. Mer luft på oversiden ville brakt bildet ut av balanse.
Carsten A.

Det er altsaå ikke *mer* luft på oversiden jeg har arumentert for, snarere tvert i mot.
MVH CA
Dag T.

CA: Jeg vet det. Ved å kutte oppe vil du få renere, mer grafisk bilde, men en mindre spennende komposisjon. I det tilfellet tror jeg den lille, lyse spissen du uansett vil få med vil plage bildet mer enn denne litt åpnere komposisjonen. Samtidig mister du gjentagelsen av form innover i bildet, det stenges av en vegg, og de uskarpe bladene i forgrunnen vil skape ubalanse. Likevel: Ditt alternativ er ikke dårlig, bare annerledes enn det fotografen har valgt å vise oss.

menmen, igjen er dreier dette seg om et bilde som er godt nok til at diskusjonen dreier seg mer om hva vi ønsker å legge i det, mer om innhold ogh form enn teknikk. Fotografen bør ta det som et kompliment.
terje s.

Ikke meningen å misforstå CA, jeg ser poenget ditt nå – men jeg er for en gang skyld uenig. For meg virker bildet da vel trangt og mister det lille delikate draget. Dag har egentlig beskrevet det hele ganske utførlig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu