Svartglente på gren ved Saligao søppelplass
Vært i arkivet. Ikke helt topp teknisk denne. Av en eller annen grunn er det alltid vanskelig å få fram øyet på disse. Enten blir det for mørkt eller for lyst og unaturlig så da lot jeg det være slik som dette.

http://pbase.com/kneppen
Fin positur.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar F.

Fint av svartglenten på søppelplassen. Du påpeker selv øynene. Selv om en søppelplass sikkert er en form for foringsplass, synes jeg du har fått mye ut av dette. Liker bakgrunnen din og effekten den får på fuglen og grenen. Mvh Gunnar
Heidi N.

Ser ut som den vokter noe, noe den sikkert gjør siden dette er på en søppelplass. Litt å gå på når det gjelder skarphet, men du nevner jo selv det tekniske.
Ellers synes jeg dette ble et greit bilde, med et fint utsnitt.
Heidi
Avsluttet .

fint bilde dette Roar, selv om du skriver det ikke er topp teknisk. Med tanke på att dette er et tifeldig møte og på en søppelplass er jeg enig med Gunnar sin kommentar.

mvh Øyvind
jarl kjetil j.

Hei!

Mørk fugl mot lys himmel, og ugunstige lysforhold i tillegg. Ja da blir det vanskelig å få topp resultater. Hardt lys gir sjeldent gode resultater. Ble en grei dokumentasjonpå arten.

jkj
Lars Ivarson F.

syns jarl er inne på noko..trur eg ville ha fjerna den boga greina framfor fuglen, og så prøvd å få fuglen heilt svart i svart kviit..kunne kanskje ha blitt eit godt silhuettbilete dette..
Lisbeth S.

alikevel et flott doku. av den staselige fuglen som du har fått frem på en grei måte, enig at dette kan også bli et fint siluettbilde.
mvh Lisbeth
Frode L.

Hei.

En staselig fugl under vansklige forhold, synes likevel at du har kommet greit ut av det.
Det med siluett, ja, det har jeg tro på også.

Frode.
Roar K.

Får vel helle se om det ikke går an å få noe bedre i år da dette er noen år. Ser forslag om fjerning av div, men er egentlig ikke så veldig tilhenger av å fjerne for mye i slike bilder da dette jo er fuglens rette miljø. Skal tenke litt på det med konvertering til svarthvit.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu