Mitt første kamera..
fikk jeg av min bestefar da jeg var i 7-årsalderen. Hvor gammelt det er vet jeg ikke, men i følge min mor må det være minst 70 år. Tok noen filmruller med det, men det ble snart lagt vekk da jeg gikk over til en Kodak Instamatic...:-)
OK
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon EFS 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Kjekt å ha. Har selv et som jeg arvet ifra svigerfar, vet at det også ligger et hjemme hos mor, som far byttet til seg når han var i Tyskland etter krigen. Tror han byttet det mot to brødskiver:) Tysklandsbrigaden, husker ikke helt, men noe i den leia.
Jeg har aldri brukt et slikt. Begynte jo så sent å fotografere. Mitt heter Brownie. Om du leter, finner du sikkert informasjon om kameraet på internett.
Kjekt å se, bra du legger ut slikt.
mvh arild
Heidi N.

Dette er et sjeldent klenodium, jeg mener at det finnes også et i vår familie. Slike skatter er virkelig verdt å ta vare på. :)
Heidi
Olav Ø.

Jeg husker dette. Farmora mi hadde et. En søker for bredde og en for høydeformat. srtig klenodeium.

mvh. olav
Lars Ivarson F.

mitt første var eit agfa belgkamera, men hadde også tilgang til eit baby brownie..:-)).. agfaen var best optisk og tok ut masse optiske krefter på f8..:- ))
Lisbeth S.

Herlig og nostalgisk dette, fine shhv toner som var den gangen og passer bra her, ikke mye teknikk den gangen med så få knapper.
mvh Lisbeth

(må jo smile litt, har et lignende kassekamera som jeg har arvet og Kodak instamatic kamera med løse blitskuber liggende jeg også, og vi er sikkert ikke de eneste :)
Håvard F.

Har sansen for gamle klenodier slik som her. Fin fin Snappy
Mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu