Hypnotisk høst
Tatt rett før skummringen på biltur fra jessheim til stavanger.... det så faktisk akkuratt slik ut i virkeligheten så jeg løp inn i bilen etter kameraet for og forevige synet ;)
Elsket dette bildet(+ to til nesten like) har kun lagt til ramme på bildet men alikevel ser det unaturlig ut på en naturlig??! måte!!
Utstyr
  • canon eos 450d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Skarpheten holder ikke helt her. Nå vet jeg jo ikke om lukkertiden ble lang grunnet dårlig lys, men tipper uskarpheten skyldes kamerarystelser. Canon 450 D er et lett kamera og derfor lettere å få rystelser på enn f.eks. de noe tyngre 40D og 50D f.eks.Du kan jo forsøke deg fram med Unsharp mask om det er mulig å få det noe bedre.Komposisjonsmessig ville jeg kloner bort hele løvverket oppe til venstre.
PS!
For å ungå å få slike bilder kan det være en fordel med objekt som har optisk stabilisator. Sjøl er jeg fullstendig avhengig av å bruke slike objektiver.

Roar
Eilen Michelle R.

Ååå, tusen takk for tilbake meldingen!! Jeg som amatør ser jo ikke så lett feilene, men forstår absolutt hva du mener når du sier det! er forstyrrende med det løvet ja, og hadde nok blitt myye kulere hadde det vert skarpere! må jo innrømme at jeg hadde kamera på auto(noe som for dere kanskje er litt fyfy :P)men er ganske vanskelig og bruke de andre funksjonene, men makro den begynner jeg og få til + har prøvd natt protrett når jeg har tatt bilde av månen (og trooor jeg fikk det litt til hvertfall) Men skal der jeg kjøpte kamera så skulle hun gi meg et lite innførings kurs i kameraet:) men takker for alle komentarer som kan gi meg litt mer kunnskap

Eilen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu