Urban Art 191 og 192
Rett som det er kommer diskusjonen opp om hva som er hærverk og hva som er kunst - hva som er stygt og hva som er pent. Ta nå en titt på dette. Graffitien er skadeverk - boardsene er helt legalt lovlige. Graffitien er nå forlengs fjernet mens 4 boards fortsatt henger der. Jeg er ikke i tvil om hva jeg ville fjernet og hva jeg ville beholdt om en måtte vekk. Nå kan dere se på disse to versjonene og kanskje foreta et valg hvis dere synes det er interessant.

http://pbase.com/kneppen
Fortellende reportasjebilde - intet mer, intet mindre.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-12-28 06:30:34
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd i regnvær.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_503763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Grafitti kan vara kunst om det görs riktig Roar.
jag går för orginalen här!Och tycker att den vita textgrafittin här ødelegg ett bra kunstverk som kommit upp på väggen här med en bysiluett i bakgrunden.Och den svarta tynne texten nede i höger hörna skulle bort.Men personen i bildet med nycklarna och sommerfugler???? tycker jag piffar upp en trist betongvägg som man går förbi kanske varje dag på väg till jobb :-)
Lars Ivarson F.

tja og ha, roar..med den tittelen du har valt, så bør heile suppedassen vere der, altså originalen.. er jo sånn det er..men tenkjer du 'art' , så versjon 2 for meg..heilt klar mest stilig og reindyrka..flotters
Alf B.

Grafitti kan vare både pent og stygt det, det som du har fanga her var pent så liker jo v2 best flott sett og formidlet

alf
Trond W.

Stilig urbant bilde. Flott utsnitt.

Trond
Roar K.

Takker så mye for kommentarer. Forventet ikke mye da jeg selv var fraværende i så måte.

Roar
Isidoros P.

Hei Roar.
Dette motivet liker jeg godt og komp i V1 er knall.
Jeg har også prøvd å få noe ut av dette her men ble ikke så fornøyd...det ble litt som i V2 mens i V1 er mue bedre synes jeg...
Dette motivet tror tiltrekker flere fotografer...så en variasjon av dette på fotogarafi bladet siste nr ..under temaet om årets fotograf...sendt av en av deltakerne.
Avsluttet .

Grafitti kan være flott kunst, er nå min mening. Bare så synd at den i de fleste tilfeller blir utført på steder der det ikke skal være. Versjon I er etter mitt skjønn den beste. Bedre helhet og dokumentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu