Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Torild H.
Får sånn kikke-bak-skulderen-kjensle her pga kamerastandpunkt, men og det at person i front er valgt gjort uskarp og tek såpass stor del av biletflata gjer at ein vert nyfiken. Tenker om høgdeformat med kutt frå høgre er ei løysing, men då forsvinn litt av spenningen i bildet. Kva som då er i denne flaska som så møysommelig vert opna med kniv er ei gåte. (for meg)
Eit tydelig bilde, der likevel betrakter sit igjen med fleire spørsmål enn svar: Bra det!
Torild
tor åge s.
Meget spennende bilde med et godt utsnitt mener nå jeg... Passe mystisk og herlig med skarpheten på flasken... Skal de to dele innholdet tro ??? For de er jo to ???


mvh totto
Gunnar John C.
Et skarpt øyeblikk, i mer enn én forstand. Den smale dybdeskarpheten fikserer blikket mitt rett på knivblad og flaskekapsel, og gjør at jeg nærmest hører lyden av metall mot metall. Karakterfulle hender, bestemt grep, "kort prosess"...

Fin komposisjon, akkurat tilstrekkelig antydet person, brillene kompenserer for "nakkeperspektivet", stråhatten setter heldigvis kontekst til en hyggelig stund.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne Ø.
Gjennkjende situasjon, ja rett på sak både i grep og fokus her. Kreativ vinkel,god bruk av dof.
Liker og toneomfanget her i sv-hv.
Espen S.
Fin bruk av dybdeskarphet, som leder oppmerksomheten direkte til det mannen holder på med. Kniven mot flaska blir derfor et helt sentralt element i bildet, men dette elementet synes jeg ikke er intertessant nok til å gjøre bildet spennende. En treffende titel kunne endret dette. Jeg synes skulderflate/rygg tar litt stor plass, og ville nok kuttet litt til høyre, og kanskje litt nede, gjerne høydeformat.

Mvh
Espen
Isidoros P.
En bra fortelling som fører meg til varmere strøk og til menn som forsetter å ta livet som et utfodrende eventyr.Bildet får meg til å søke reisen -den siste lange gode- før det blir for seint..
Toto ser det samme tror jeg om å delle og å være to som er en fordel..
Man skal ike tålke et bilde i hjel men er skikkelig lei av det tekniske delen ..særlig av et motiv som dette..
Håvard F.
Fortellende. En som skal ha seg en liten tår. Likte utsnitt og format
mvh
Håvard
Øyvind S.
Takker for synspunkter og konstruktive innspill til dette bildet og artig å lese at det kan finnes flere historier her... når det gjelder høydeformat så kan jeg være med på det som en mulig vinkling og det skal jeg prøve ut som et alternativ.
Når det gjelder tittel er jeg uenig , ville ikke gi noen føringer som kunne misfortåes...
Øyvind
Olav Ø.
Hei Øyvind
Fint bilde, med fin uskarphet. Ser akkurat nok til å skljønne hva han tukler med. Jeg synes kompossisjonen er grei. Ved kutt på høyre side, som foreslått, ville det bli midtstilt.

God Jul

mvh. olav
Olav Ø.
Hei Øyvind
Fint bilde, med fin uskarphet. Ser akkurat nok til å skljønne hva han tukler med. Jeg synes kompossisjonen er grei. Ved kutt på høyre side, som foreslått, ville det bli midtstilt.

God Jul

mvh. olav
Maria Therese H.
Her har du skarpheten på symbolikken ved bildet som gir en stemning, jeg får en god stemning.
Liker utsnittet. ikke kutt..

Mvh
Maria
Kristine S.
Jeg liker fokusen her. Ser for meg at det er en dame som sitter med hatten og at det er en mann ved hennes side som åpner denne flasken.De skal dele noe godt! Tar meg også i å spekulere på hvorfor han bruker kniv, da det virkelig ser ut som flasken har skrukork..(?) Vel, det var mine tanker rundt dette bilde, det fanget min nysgjerrighet.
Mvh Kristine
Øyvind S.
Takker for flere synspunkter til bildet, Ja Kristine en ganske desperat kamp utspilt seg for å få tilgang til god dråpene..
Øyvind
Thorbjørn R.
Man bruker de verktøy man har for hånden. Denne karen synes å ha godt håndlag med både kniv og flaske. Det smale fokusplanet fungerer bra ved at det umiddelbart leder blikket til det som skjer. Utsnittet er toppers. Jeg savner litt mer av de lyse tonene. Det blir litt grått, slik det er nå.

Mvh Thorbjørn
Lars Ivarson F.
å ta flaskekorka med kniv..lovely..lika valet av svart kvitt, opptaksvinkelen og slik du fokuserar..toppers
Roger H.
Dette minner meg om et sydligere land, men det første som slo meg var hvorfor bruke kniv på en skrukork?. Likte den tette komposisjonen. Synes formatet er bra og ville ikke endret på noe her.
Tove H.
Liker format,utsnitt, bruk av dof og fortelling.
Håper det ikke er skrukork.

Tove:)
Øyvind S.
Takker for nye innspill til dette bildet, Thorbjørn.. ser poenget ditt og kan justere en tanke ja..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu