Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-12-18 17:05:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger166
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas R.
Ser du har begynt å bruke reglene for det perfekte bildet av Tor Arne Riksheim :-)

Ganske fint tåkebilde hvor hovedmotivet må være det røde(?) huset. jeg kjenner at jeg blir litt forstyrret av husene rundt og at dette kunne vært mer slående uten disse. Men det er kanskje litt mye forlangt å få naboene til å flytte for å få til ett enda bedre bilde. Fin plassering av hovedmotivet i bildet forresten.
Marius N.
He he, ser den ja men siden det nærmer seg jul så måtte jeg bare:) Jeg kunne tenkt meg brygga litt mer synlig men den forbaska tåka ødlegger alt:)
Espen S.
Stemningsfullt og annerledes tåkemotiv, hvor jeg ikke synes potensialet er fullt utnyttet. Tror jeg ville forsøkt å heve kontrasten litt på elementer jeg vi fremheve (eller vente på et mer passende lys). Og så synes jeg bildet fremstår uten hovedmotiv eller historie, og frustrerer meg. men kanskje er det meningen... Jeg ville nok foretrukket et litt annet perspektiv og utsnitt.

mvh
Espen
ketil g.
Et stemningsfullt bilde. Mye på grunn av "etterarbeid i PS" ?
Den hvite renheten skjuler mye her og får meg til å betrakte bildet lenge.

ketil
Torgny S.
Et bilde jeg stoppet umiddelbart opp ved. Her har du arbeidet godt mot en ren vannmerkeefekkt. Det fungerer meget godt. At huset og et par trær står fram litt klarere men ikke klarere enn at de understreker vannmerkekvaliteten er en god ting. Et impressjonistisk fotografi.

mvh Torgny
Marius N.
Takker for kritikk. Jeg tror ikke økt kontrast ville tillføre bildet noe positivt siden det da ville mistet noe av high key effekten jeg ønsket her. Her er det stemningen jeg ønsker å formidle så en historie var ikke så viktig for meg. Her har jeg brukt primært lightroom i etterarbeidet men også noe PS. Jeg legger ut det originale raw opptaket, som dere kan se der var det ganske så tett tåke
Ivan H.
Hei,

Blir veldig blendende ved første øyekast, men detaljene kommer etterhvert. Liker det. Var i starten usikker på om huset/hytta kunne vært litt mer fremtredende, men kommer mer og mer frem etterhvert. Det blir til slutt det motivet jeg fester blikket ved, for så å utforske de andre områdene i bildet. Tolket dette som at du har gjort noen gode valg, blant annet med plasseringen av huset i bildeflaten.
Så ender opp med å si at dette er ok og synes det er et spennende bildet. Ville vurdert å kutte litt i topp.

:ivan
stephen b.
Syntes først at bildet manglet kontrast men ser etterhvert at det er det som gjør bildet stemningsfullt og mykt. Kunne kanskje også kledd en kjølig filtereffekt?
Marius N.
Takker Stephen, hyggelig å få kritikk på eldre bilder også. Originalen var kjøligere, har justert hvitbalansen i etterbehandlingen, var faktisk ganske usikker på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu