"Ingen vet fremtiden!"
Bildet inngår i albumet Brudepar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_502094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik J.
Fint med kreative brudebilder, de brukes vanligvis innen brudeparets familie, men for meg ble dette likevel litt vel mye i grautfatet til han som lagde the dream i midten. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det, annet at jeg selv ville ikke vært helt fornøyd... Men det kan ha vært en helt spesiell situasjon som ble fullstendig uimotståelig?
Gunnar John C.
Jeg oppfatter ikke dette som noe brudebilde, selvom kategorien er satt til "Brudepar". Jeg synes det er interessant, et tankevekkende frittstående "dikt" over øyeblikk og tid. Slik sett spenner du buen høyt, synes jeg, med en fare for at parafrasen kan bli litt overtydelig, mot det banale. Men jeg synes det bærer her, kanskje på grunn av den, synes jeg, raffinerte komposisjonen og de lavstemte gråtonene. For meg - et tankevekkende og fint, litt gåtefullt bilde.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Rita H.
Merkelig bilde hvor jeg først ikke skjønte hva du vil formidle.
Sammen med tittelen gir det mening - speilbildet eller bildet? på veggen gjenspeiler brudeparet en gang i fremtiden.
Nesten samme situasjon, men hennes antrekk er byttet ut i sort.
De sitter rygg mot rygg med god avstand i fremtidsbildet - budskap om fremtiden?
Mulig den unge herren i bildet på veggen ikke behøver å være tilstede i det bildet - for å forenkle uttrykket.
Som sagt et merkelig bilde med dyp tone som symboliseres gjennom to bilder.
Mvh Rita
Avsluttet .
Dette synes jeg var et meget spennende og kreativt utgangspunkt som jeg dessverre synes bare er middels godt gjennomført. Teknisk synes jeg det er ganske bra. Bra skarphet, fint toneomfang og kontraster, godt lys på bruden og bra svart/hvitt konvertering. Jeg savner noe mer lys på brudgommen.

Jeg synes det var interessant hvordan sitasjonen i bildet på veggen delvis gjenskapes i ditt foto. Hva jeg ikke liker så godt er den sterkt dominerende hvite veggen (lerretet?) bak brudgommen, og ikke minst gjenskinnet i bildet på veggen hvor du ser både refleksjoner i taklampa, et bilde mot motsatt vegg og konturene av en tredje person i hvit kjole.

Bildet på veggen synes jeg holder høy klasse, og fremstår forbilledlig med tanke på komposisjon, miljø og ikke minst lyssetting. Det blir derfor nærliggende å sammenlikne dette med ditt siden miljøet likner, og da synes jeg svakhetene kommer tydligere frem.

Hadde du kunne ta bildet ditt pånytt uten den hvite veggen, uten refleksjoner i veggbildet, og med bedre lys på mannen, så kunne dette vært knallbra etter min mening.

Mvh Jens :-)
Håvard F.
Morsomt, merkelig og surialistisk opplever jeg dette bildet. Likevel med stil har du gjenskapt bilde i bildet. Jo dette hadde jeg sansen for Svend.
mvh
Håvard
Torgny S.
Et bilde som minner meg om klassisk russisk filmspråk. En god fortelling om hvor utfordrende det er å leve sammen. Bildet på veggen peker i en mørk retning, mens brudens lyse drakt og forventingsfulle attidyd peker mot lys og håp om noe bedre. At mannen er innrammet av dørkarmen setter ham inn i et tredje bilde, og gir ytterligere "rom" i fortellingen. Er enig i at refleksene i bildet er litt forstyrrende.
Svend Wiig L.
Hei Alle Sammen!

Jeg setter så pris på deres dype og reflekterende kommentarer på bildet!!

Erik: Helt riktig!:) Dette motivet ble uimotståelig! Det bare dukket opp...!:)
Takker!

Gunnar: Som vanlig er du særdeles god på å kommentere og vurdere!:) Takker mye for dette Gunnar!!

Rita: Helt riktig! Flere historier her....men har ikke fasiten selv!
Takker!

Jens: Ikke uenig i dine kommentarer! Bildet ble gjort i "farta" og ikke planlagt....men det du påengterer har jeg selv tenkt på!
Takker!

Håvard: Takker for den Håvard!:)

Torgny: Takker! Gode ord og refleksjoner!! Masse reflekser var i bildet og var uungåelig.
Takker!

Bildet ble til i farta,ja!
Bildet i bildet er faktisk tatt fra samme sted....! Bildet er tatt i Kongsberg Kirke.

Mvh Svend

Marit O.
Du er virkelig kreativ Svend!
Anndeledes brudebilde,her er det nok mange muligheter for tolkning!Det som gjør bilde spesielt er at bruden og dama i speile ser samme vei og det samme gjør brudgommen og mannen!
Paret i speilet har mulig vært gift en gang og dette er til ettertanke??
Man skal ikke ta noe forgit idag,min tolkning av dette bilde Svend!


Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu