Kongen på haugen
Alle som en husker vi barneleken kongen på haugen, kampen om å nå den lille toppen, krigen om å få være den som står på topp og nyte utsikten mens alle vennene dine forsøker å ta tronen.

Dette bildet er konnotativt påpasselig til denne tanken og her er min historie til bildet.

Jeg er ingen aktiv treningsmann, nei langt der i fra, en stueren og oppdratt sofagris som gjerne dupper av litt sent på ettermiddagen når anledningen byr seg.

Etter flere år på baken bestemte jeg meg for å jage spøkelset ut av kroppen og fremstå denotativt som en aktiv stereotypisk mannsfigur med hår på brystet og lunkne brystmuskler. Toppen skulle bestiges og jeg var mannen for oppgaven.

Trodde jeg..

Halvveis i min oppsigning møtte jeg min over mann, han kalte seg for kongen og hadde jammen litt å si skal du vite.

Han sa:

..Hvem er du for en som forsøker å innvandere min trone? Feite griser som deg hører ikke hjemme her til topps, så snu nå og rakk fanten din hjem til bingen der du hører hjemme.

Om ikke hodet svimlet av høyt blodtrykk og svette som minnet mer om Niagrafossen så hadde jeg dessverre ikke krefter til å bekjempe mitt lille alterego, det var riktig nok for sterkt.

Kongen var en busemann som atter en gang hadde stoppet min heltmodige ekspedisjon om å nå toppen av fjellet en gang før livet sang sin nattasang.

Så med bukket hode og slappe melkesyrnet ben måtte jeg ta nederlaget til minne og begi meg på min nedstigning, tilbake til kone og barn og igjen den varme og koselige sofaen jeg fra før hadde blitt så godt kjent med.

Akk ja, trim er ikke noe for denne tjukkisen.

Hva kan man si, bildet representerer mitt alterego og kampen jeg så sykt vil vinne.

En dag skal det skje, en dag når jeg toppen
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 10-20mm DC HSM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet består av to ulike eksponeringer som er sammensatt i Photoshop, selve kongen er tatt innenhus og bakgrunnen er tatt på det punkte hjertet nesten stoppen litt opp i fjellsiden.

    Editert i Photshop med utallige lag og justeringer.

    Exif er ikke tilgjengelig dessverre
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav Ø.

Tøff type. Flo0tt etterbehandling. Du skriver at selve kongen er tatt innomhus, at du tør. Huden og ansiktet er spesiellt, men fint.

mvh. olav
Maria Therese H.

Litt av et uttrykk og en historie til bildet som passet fint her.

Du når nok dine drømmer tilslutt.

Bra etterbehandling.

Mvh
Maria
Tom K.

Legger til at etterbehandlingen i ansiktet er tillaget for anledningen, er det noe jeg kan skryte av så er det at huden heldigvis ikke ser sånn ut i virkeligheten, verre med resten av kroppen som forøvrig kunne trengt en treningstime eller 2 :)

Morten L.

Dette bilde var kjempebra laget. Likte det godt. Bra jobba
Roar K.

Se der er'n igjen. Reine Ian Wright, jo.

Roar
Tom K.

he he

Takk @Roar og @Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu