Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501095} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.
Fin fortelling med rent uttrykk. En hest som gir inntrykk av å være i fangenskap, symbolisert ved piggtrådgjerdet. Jeg føler at hesten er frustrert, og prøver å finne en vei ut. Kroppsspråket til hesten er tydelig, og bildet er godt komponert ved at energien til hesten kommer godt frem og balanserer mot gjerdet.
Teknisk upåklagelig.
Den reelle situasjonen kan ha vært noe annet enn hva bildet antyder, men som symbol på frihetstrang fungerer bildet meget godt uansett.
Anne Ø.
Utrykksfullt, fortellende med hesten som anstrenger seg, frigjør seg fra noe. Piggtråden forteller meg om innestengthet, behovet for å frigjøre seg.
Det lyse rundt synes jeg ble svært så bra her, får
hesten og piggtråden godt frem uten noen forstyrrelser.
Wilko J.
Hadde nok lyst å skrive noe liknendes som Bjørnar og Anne men fant ikke de riktige ordene...så jeg stiller meg bak......Dette minner meg om min barndomstid. Min naboer hadde en hest og jeg skulle gi den gress...jeg hadde samme posisjon som deg....hesten bestemte seg å bite meg i ansiktet....så det første jeg tenkte på da jeg så dette var jo da den opplevelse....

Fasinerende dyr. Bildet utstråler kraft....

Mvh Wilko
Knut Georg F.
Dristig standpunkt? Flott resultat med mye spenning, både i dyret og i komposisjonen totalt. Liker dette veldig godt.
Mvh Knut
Ivan H.
Takk for kritikk!

Fikk prøvd meg på noen hestebilder på Island, og målet var da å få noen hestebilder som skiller seg litt ut fra mengden. Derfor lavt utgangspunkt og lek med komposisjon.
Interessant å lese deres tolkninger, da det er noe forskjellige fra min. Men jeg lar det bli med det og takker igjen for kritikken. Bra.

:ivan
Inger-Lise S.
Knallgodt bilde! Topp komposisjon, flott positur og gjerdet gjør mye for bildet. Her syns jeg ikke det er noe å pirke på.

Inger-Lise
Ivan H.
Takk for kritikk, Inger-Lise.
Fint å se at komposisjon fungerer også for andre.

:ivan
Thorir V.
Mein Gott dette var vakkert! (når en kan lukte foto, og det kan jeg her, da er noe formidlet)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu