vær snill å gi kommentar
Jeg synes dette bildet var litt kult!
Synes fargene var kule.
vet at det er sinnsykt lyst; men synes egentlig det gjorde at det bare fikk en ekstra ''effekt''

Bildet er en skoleoppgave; så flott om jeg får tilbakemeldinger.
Utstyr
  • digitalt speilrefleks
  • valig zoomobjektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger800
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_50058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thomas F.


Er enig med deg fargene i utgangspunktet jobber godt sammen. Men føler vel at du burde rydde litt i bildet. Det blir litt mye rot for meg. Tror du burde leke mer med lyssetting. Prøv og ikke få med alt for mye av bakgrunnen (kan gjøres ved å forandre blender-prøv deg frem).

Er ikke helt enig at det lyse gir bilde noe ekstra ''effekt'' i dette tilfelle.

Tilbake til studio! :ykke til!
Eli L.

Er ikke enig med deg at den harde overeksponeringen gir bildet en fin effekt desverre. Bakgrunnen liker jeg heller ikke, og stolen tar for mye av oppmerksomheten. Dette kunne sikkert blitt veldig morsomt om du konsentrerte deg mer om selve gutten, uten for mye stash og dilldall. Fargene var også litt glorete i sammensetningen. Huff, nå ble det mye negativt, håper du ikke mister motet, men prøver på nytt med denne tøffe modellen, gjerne i bar overkropp og med boa.
Knut Ådne F.

komentar...
grufult...
Ragnar T.

Om du hade exponerat rätt så hade du haft ett fundament i bilden. Boan kring halsen tillför heller inget tycker jag. Prova dig fram med nya poseér och ha inte modellen så nära bakgrunden.

MVH/Ragnar
Tor P.

Hei.

Lurer på hva du vil fortelle med bildet og ikke minst komposisjonen. RVs fall eller noe sånt?

For meg blir det litt for spinkelt at et bilde er ''kult''. Men likevel det er tøft av deg å legge ut et bilde som kan gi pepper. Fortsett du.

Tor
Lisbeth F.

huff!
Terje F.

Noen bilder gir nok en ''mening'' kun for de færreste, evt de som har jobbet med bildet og idéen. Dette gir meg null...
Jeg ville gått helt andre veien, og hatt bildet mørkt.... hvit, hud i store mengder er lite ''spennende'' her, og jeg får ikke tak på historien i bildet...

Men - det viktigste er jo å leke litt og prøve mye forskjellig Være kreativ, og akseptere at mesteparten av bildene blir under middels... Men så får du en og annen treffer som sitter...

Lykke til videre!

Terje
Espen G.

Dette ble for tydlig studio bildet. Bakgrunn er tydlig en ''bakgrunn'' og modellen er alt for overeksponert (som sagt tidligere). Faar heller ikke tak i hva bildet vil formidle/fortell. En halv-naken mannlig modell med en sort boa rundt halsen og en tildekket stol. Dessverre det holder nok ikke at bildet er ''kult'' (ref:TP). God ide, men ikke bra gjennomfoert.

Staa paa. Det er i motbakke det gaar oppover!

eg
Siri H.

Likte ikke bakgrunnen, og synes det rosa ble for skarpt...
Sonja Cecilie H.

hehehe; her var det mye negativ respons! men jeg gir ikke opp av den grunn; pleier nemlig å få ganske gode tilbakemeldinger på bildene mine ellers, og dette må jo sies å være litt spesielt!
Ser gjerne at dere går inn på de andre bildene mine også; slik at dere ser at jeg får til noe ;) Gi gjerne tilbakemeldinger på de også :)

-Sonja-
Erling K.

Stort sett enig med de fleste andre; jeg skjønner ikke riktig hva bildet formidler.
Mvh EK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu