Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBeh i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Sif Eva Viola B.

Superfint.. akkurat som om bildet gløder. Helt sikkert en mening med det røde området nederst til høyre men jeg personlig ville fjernet det da jeg syntes bildet blir roligere av det men for all del... kunne hatt dette på veggen jeg !!
Mvh
Sif
Lars Ivarson F.

mystisk.men harmonisk komposisjon..til å ha på ein hyttevegg..flotters
Roar K.

Flott abstrakt komposisjon du leverer. Riktignok ørlite venstretung synes jeg - noe den røde klatten nede i høyre hjørnet ikke klarer å veie opp. Ikke helt sikker, men lurer på om den kanskje trekker litt vel mye oppmerksomhet også. Rød er tross alt nr. 2 av sterke farger som trekker, bare svart eller la oss si mørkt er sterkere. Jeg er litt inne på tanken av at det kanskje hadde vært en ide' og heller tatt igjen den grønne gjennomgangsfargen nede i hjørne og balansert opp. Men det er med dette som foran lerretet, man må legge det på for å se virkningen. Det har ikke jeg prøvd.


NB!
Gikk på fullskjerm en siste gang for å se og oppdaget da at jeg faktisk kan ha blitt optisk lurt av diagonalen for da vekslet det litt mellom balansert og venstretunkt.

Roar
Bent S.

Fine farger og godt laget, vakkert bilde.

vh
Bent
Avsluttet .

Kul abstraksjon m ed fine farger og mønstre.

Tone
Bente S.

Tusen takk for tilbakemeldingene!
Ekstra flott med lang tilbakemelding fra Roar! Jeg har testet ut med å lage en grønn trekant i hjørnet og det roer ned mye, men samtidig ønsker jeg å beholde den rød siden det tar igjen fargen som skinner i den store bobla.
Bente
Birgitta S.

Vacker abstrakt bild med färger som glöder.
Får en känsla av skogsjö..

MVH
Birgitta
Willy K.

Flotte farger og spennende innhold i dette bildet. Liker effekten som jeg egentlig synes er litt overdreven, men det kler bildet. Fint gyldent skinn i dråpene, men lyset i det grønne er vel kanskje det som gjør bildet. Blir selvfølgelig alltid nysgjerrig på hvordan originalen ser ut :-)
Willy K.

Flotte farger og spennende innhold i dette bildet. Liker effekten som jeg egentlig synes er litt overdreven, men det kler bildet. Fint gyldent skinn i dråpene, men lyset i det grønne er vel kanskje det som gjør bildet. Blir selvfølgelig alltid nysgjerrig på hvordan originalen ser ut :-)
Sissel N.

Kreativt, flott komp, herlige farger:)
Inger-Lise S.

Flott abstrakt bilde.Kledelige farger. Gjør seg med det gulr skinnet i kulene.

Inger-Lise
Tove H.

Flott abstrakt. Fint med gull og grønt... og alle gode ting er tre... :-)

Tove
Lisbeth S.

Kreativ og spennede kunstverk ,
nydelige fargesammensettninger
og fint komponert.
mvh Lisbeth
Bente S.

Tusen takk for flere hyggelige kommentarer!
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu