Hm.....
Kort og godt, hva kan gjøres bedre ? Er dette for trangt (i forhold til armen) ? eller bør det kanskje kuttes noe i bunnen ?
Bildet inngår i albumet Meg selv - Bilder tatt av meg selv av meg :-) Alle kommentarer mottas med takk også på modellen ;-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-11 21:40:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D-100
  • Nikon 50 mm 1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • AnnetFunker v2 best ?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger797
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne Helen R.

Liker bildet og lyset, skulle med fordel fått med litt mer av armen din... :-) Ellers så ser man at du er nokså Muskuløs :-) hehehe.
Janne Cesilie J.

Flott følelsesmessig bilde!
Liker godt utrykket i ansiktet! Noe melankolsk over det!
Ville kuttet bunnen opp til kanten av albuen(men det er sikkert en smakssak!)
Liker det rett&slett!!!!!!!
Elisabeth W.

Jeg synes kuttingen i bunnen, som du har gjort på versjon 2, er en god idé. Beskjæringen av armen har jeg ikke noe imot, men jeg måtte nok ha sett flere varianter for å si noe bestemt. Akkurat denne måten å støtte hodet på hånda på har jeg alltid syntes ser litt anstrengt/ukomfortabel ut, og litt som om man vil understreke at man tenker, men greit nok - kanskje du ville lage et 'hjerne OG muskler'-bilde? :-)
Egentlig er nok dette favorittbildet mitt blant selvportrettene dine, som jeg tok en rask kikk på igjen nå.

-- Elisabeth
Avsluttet .

Pent selvportrett. Kuttingen av armen plager meg ikke. Synes v2 ble best.

:)

-Hedda-
Kjetil N.

Fint portrett, kanskje litt vel ''poserende'' om du skjønner hva jeg mener.

Ville kuttet både oppe og nede til kvadratisk format.
Marius J.

Alle sammen: takk for bra tilbakemeldinger !
Anne Helen: Dette er hele opptaket så det er dessverre ikke noe mer å hente på armen. Fint du liker lyset og bildet. Når det gjelder muskler, vel eh....tror andre får bedømme det :-)
Janne Cesilie: tolker det da dithen at v2 er best. Hater å smile på bilder så ja det var et bevisst uttrykk. Bra at du liker det !
Elisabeth: v1 er hele opptaket så armen måtte bli slik :-) Er ellers helt enig med deg at dette er en godt brukt ''pose'' som skal være veldig ''nå tenker jeg'' type, men det er noe med det klassiske også vet du ;-). Godt du liker bildet og synes det er det beste selvportrettet. Personlig synes jeg ''humør'' er mitt beste, men det er jo en smaksak !
Hedda: Virker som om det er flere som liker v2. Godt du liker dette !
Kjetil: Ja jeg forstår godt hva du mener, ser også fordelen med kuttingen du foreslår. Takk for den :-)

Takker alle sammen for verdifulle tilbakemeldinger !
Ketil K.

Fint selvportrett! Bra uttrykk, lys og fin struktur. Tror jeg ville presentert dette i horisontal versjon, og kuttet vekk veldig mye, både oppe og nede samt en del av høyre siden! Synes ansikt/skulder og underarm/hånd er det interessante her, og ville hatt det nærmere i bildet. Ved å kutte på høyre side blir ansiktet også mindre midtstilt.
Marius J.

Takk for det Ketil !
Dette var en meget god tilbakemelding. Ser absolutt poengene dine og skulle ønske jeg hadde mer å gå på til venstre, men det har jeg dessverre ikke :-/
Takker igjen for en meget god tilbakemelding !
Hege Helen R.

Flott lys og bra positure, kjempebra jobbet! bra toner og sexy ;-)
Marius J.

takk Hege *rødme*
Tarjei Ekenes K.

som nevnt, litt poserende

men et virkelig flott bilde

gode detaljer, flott komposisjon

v2 selvfølgelig

:-D ! son tarjeiav !
Marius J.

Takker for den :-)
Mari Eckhoff T.

Flott bilde. Håret på brystet kompletterer og setter en ekstra spiss, muskuløs arm strategisk plassert her:) Får litt sånn gammel-gresk-atlet-vibber. Fint lys!
Du har et spesielt ansiktsuttrykk - tenkende og en smule plaget på en eller annen måte. Liker bildet best uten kutting. Mye jeg liker, men er ingen stor fan av den posituren der. Ikke fordi det er en typisk tenkestilling - klisjéer kan være et fint virkemiddel i blant, men mer fordi den er tilgjort og ser unaturlig ut. Får ikke helt tak i om du lener deg på noe eller ikke, det kan se ut som du bare står med armen ut i lufta og flexer. Og det er ikke helt bra.

Mari
Marius J.

Takk for tilbakemeldingen Mari. Enig med deg angående posituren og at albuen burde vært forankret i noe. Tittelen var egentlig tilfeldig. Men den ble sånn i mangel på noe bedre der og da. posituren er kjent, lite tvil om det !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu