Catharina
Lek med lys og ps
Ett av mange bilder som ikke ble som de skulle men ett av de jeg likte best alikevel. Komposisjonen er ikke helt på nett, men jeg liker måten hun ble stående på og vente mens jeg tok prøvebilder.
Utstyr
  • D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMasse jobbing i ps, clonet bort en haug med uønskede saker og ting (gulvlister,ledninger,flekker på vegg, og urenheter i huden) Øynene er lysnet opp med hvit brush og "blend if", tre lag med highpass i forskjellige blend modes og svart layer mask for å kun påvirke øynene. To lag med high pass på hele bildet, justert curves og levels, vibrance redusert, hue endret, brukt hvit og sort brush, soft light og gaussian på høylys og skygger, vignett lagt på under curves layer, sikkert mer men jeg husker ikke alt. Belyst med stor octabox rett forfra høyt oppe, blits gjennom hvit paraply i midjehøyde fra venstre og en bar blits i halshøyde fra høyre.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_498199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Venche J.

Du har brukt mye tid på dette og fått et glamorøst uttrykk fra håndleddene og opp. Vet ikke helt om du har glemt hendene, de stikker seg så innmari ut i forhold til resten.
Det var nå mine tanker.
Dog godt arbeid med det du har lagt vekt på. :)
Venche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu