todelt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-18 21:45:35
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Gunnar John C.
Artig motiv, men kanskje ørlitt uspennende vinkel og utsnitt? Jeg tror det ville hjulpet betraktelig om du klippet mye tettere over og på sidene, bare beholdt ørlitt luft rundt dyret. Kanskje tilogmed tatt litt mer av beina? Det ville gjøre mer ut av denne sammenkrøkte posituren, tror jeg. Dessuten er grusflaten litt karakterløs og uinteressant, og bildet vinner på å få den vekk. What does not contribute, detracts.

Et artig bilde som gir meg en umiddelbar og absurd assosiasjon til yin og yang symbolet :-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Rita H.
Geita er så detaljert at jeg synes jeg kjenner lukta :-)
Flott bilde med tittel som passer godt.
Kan være enig i at bildet tåler en beskjæring.

Mvh Rita


Avsluttet .
Bra sett synes jeg. Bakgrunnen tar litt for mye av oppmerksomheten selv om den er ute av fokus, derfor ville nok et strammere utsnitt gjort seg bedre i dette tilfellet.
Bjørnar P.
Takker for kommentarer. Enig i at bakgrunnen forstyrrer litt, og legger derfor ut en versjon med tettere beskjæring.
Inger-Lise S.
Passende tittel. Ser absolutt todelt ut. Men ei flott geit!Er ikke interessert i geiter, men det er den fineste jeg har sett.Flotte farger.. Jeg går for v2 med sitt tette utsnitt. Det ble mer spennende.

Inger-Lise
Rita H.
Flott utsnitt i v2 - bildet ble absolutt mer spennende.
Mvh Rita
Roger H.
Nesten som å se to geiter sammen ved første øyeblikk. Holder en knapp på V2 da den har et strammere utsnitt. Morsomt og kreativt sett.
Avsluttet .
Hei Bjørnar, jeg synes dette var et artig bilde - godt sett og fanget! Får samme yin-yang assosiasjon som Gunnar. Ser at utsnitt har vært debattert, og at flertallet går i retning #2. Jeg synes absolutt ikke dette. Versjon #2 synes jeg ble for tett og mistet mye av harmonien i bildet. Mulig jeg er vel barnslig, men jeg synes også at geitebæsjen passer inn i bildet, all den tiden geita tross alt snuser seg selv bak. Jeg synes bakgrunnen er rolig og fin, og bidrar til å ramme inn geita på en harmonisk måte. Jeg synes derimot at orginalen blir enda bedre av å beskjære på høyre side slik at avstand fra geit til høyre bildekant blir lik den avstanden fra geit til venstre bildekant ca midt på bildet vertikalt. (Dårlig forklart kanskje…) Mvh Jens :-)
Terje A.
Øyet er det som fanger blikket..liker best det trange utsnittet.
Ser for meg et bilde med lavere kamrastandpunkt..mer fokus på det som skjer.Teknisk godt..haletippen ute av fokus men det er jo greit..eller er den i bevegelse.

Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu