e x p e r i m e n t II
Tatt med selvutløser
Utstyr
  • Canon 5D mark II
  • Canon 50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497863} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rita H.
Likte det rustikke preget og den flotte kompen.
Jeg forstår ikke symbolikken i å ha ei bøtte på hodet og en paraply i hånda? Kanskje det ikke henger sammen for alt jeg vet.
Blindet for å sanse omgivelsene - ikke se de, eller for å slippe å se de?

Skal en se humoristisk på dette burde det kanskje ligge i annen kategori, eller så er det bare jeg som ikke forstår bildet.

Mvh Rita
Bjørnar P.
For meg er dette først og fremst et morsomt motiv. Bøtta og søylene har visse likheter, og dette i kombinasjon med paraplyen gir meg litt Monty Python-følelse. Kreativ galskap.
Gunnar John C.
Et usedvanlig beskt og hardt uttrykk. Og det kler motivet riktig bra, synes jeg. Som Rita går mine tanker også i retning av å avskjære seg fra inntrykk, men jeg tenker slett ikke humor når jeg ser dette. Derimot får jeg inntrykk av fremmedgjorthet og avstand. Denne svart apatiske rett-opp-og-ned personen, attpåtil med paraply, står der som en utstillingsdukke i sine triste omgivelser, like initiativrik som søylene omkring ham. Jeg synes den harde grafiske effekten, de store sorte flatene, grafittien mot hvitt er veldig vellykket. Likeså den litt bortkomne plasseringen av hovedpersonen, nede i venstre hjørne, godt og vel utenfor noe gyllent snitt. En foruroligende stemning, fint formidlet, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar

Espen S.
Det rustikke preget gir et røfft inntrykk. Samen med den tafatte holdninga til skikkelsen oppfatter jeg derfor at motivet formidler noe tragisk mer enn humorisitsk. Kompososjonen er spennende. Den balanserer bra og gir en fin helhet. Likevel; med dybden plassert såpass langt til venstre blir bildet todelt på en måte som gjør at grafittien på stolpene til høyre trer mer frem, og personen blir "mindre". Et vellykket motiv, selv om jeg nok hadde likt det bedre om mannen ikke hadde ei bøtte på hodet.

mvh
Espen
Håvard F.
Herlig. Har sett hele serien din, og dette er det bildet jeg føler er best. Røft og passe surialistisk, pent pakket inn i godt format og komp.
mvh
Håvard
Ole A. V.
Vanskelig å la være å la seg fange av dette bildet, og et bilde vel verdt å komme tilbake igjen til flere ganger. Kanskje ikke så lenge av gangen, men et bilde jeg kan undres over på nytt hver gang.
Jan Erik F.
Takk alle dere for at dere tar dere tid til å studere bildet mitt, og for kommentarer og tanker rundt det. Jeg setter stor pris på det. Vil ikke komme med noen egen tolkning av bildet her, mulighetene er mange, vi ser bilder forskjellig og det er spennende :)

Takk!

Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu