e x p e r i m e n t
Har tatt bildet med selvutløser, Canon 5D mark II og 50 mm
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-16 21:20:03
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D mark II
  • 50 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Wilko J.

Dette var jo morsomt og bra Jan Erik. Likte BW og hard lys...kunne tenke meg et kutt rett over paraplyet....flott sted du valgte å ta dette.

Mvh Wilko
Isidoros P.

Dette var artig Jan Erik.Veldig bra ide og flott gjennomført.
Willy K.

Hehe, ja dette var et morsomt eksperiment :-) Det skaper en del undring. Antar at personen løper og kunne da tenkt meg litt bevegelse på det ene beinet. Artig!
Edin Andre Ø.

Morsomt eksperiment. Surrealisme eller utdrikkingslag? Går kanskje for det samme. Ja, det er kanskje litt mye luft over paraplyen. Klarer ikke bestemme med for om det er kult at vi bare skimter flaska i neven, eller om jeg vil se den tydeligere.
Jan Erik F.

Hei og takk for kjappe tilbakemeldinger! Denne personen er meg, kamera på selvutløser. Hadde nok med å klare å stå slik med bøtte foran ansiktet, men skjønner hva du mener med bevegelse :)

Jan Erik
Willy K.

Hvis det handler om balansekunst og eksperimentet var vellykket, så forstår man jo at en kar i balanse ikke skaper mye bevegelse :-) Lurer litt på de hvite linjene, oppfattet først settingen som autentisk, men nå ble jeg litt usikker = enda mer undring, hehe.
Håvard S.

Et bilde med forunderlig mange detaljer. Likte originalen best. Mer luft og rom. Savner litt struktur i selve personen i bilde, ikke mye men litt.
Venche J.

Herlig og kreativ lek foran kameraet. Mange flotte detaljer og herlig positur på deg. Litt harde overganger på begge bena mot bakgrunnen.
Komposisjonsmessig ble toeren flott.
Venche.
Peter R.

Spesielt og artig eksperiment. Syns det fungere bra. Heller mot v2, men likte orginalen også. Flott.

mvh Peter
Bente S.

Artig eksperiment som får frem smilet - og følelsen av å være på teater. Liker best v2 som gir mer fokus på mannen. Jeg synes skyggen av mannen gir mye her, den forteller historien på en annen måte. Siden jakken går litt i ett med bakgrunnen synes jeg skyggen blir viktig.
Bente
Jan Erik F.

Takk til alle dere siste for tanker og kommentarer rundt bildet!

Jan Erik :)
Marit O.

Herlig og bra gjennomført Jan Erik!


Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu