Gatemusikant
Han sitter på sin faste plass hver lørdag.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-10 18:16:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 85/f1,4
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Maria Therese H.
+1
Dette var egentlig veldig kult og fint i sv/hv, men jeg syns det ødlegger mye med den personen i forgrunnen på høyre side. Det blir også for høyretungt..

Mvh
Maria
Edward S.
+1
Very Very Good Work
Sjur Gabriel H.

Takk for innspill Maria! Jeg ser selvfølgelig poenget ditt med jakka og den tunge høyresiden. Jeg har flere knips uten, men jeg falt litt for dette fordi den uskarpe jakka understreker inntrykket av snap-shot og gateliv. Spennende å høre andres inntrykk og meninger, for det er ikke alltid egne vurderinger er de beste ;-)
Sjur Gabriel H.

Thank you Edward.
Henning S. P.

Ganske stilig dette bildet. Enig i at det kan bli litt høyretungt, men personen til høyre skaper dybde til bildet og det er viktigere tror jeg.

Henning
Sjur Gabriel H.

Hyggelig at du liker det Henning. Jeg har flere bilder der man ser mindre av et menneske i høyre kant, men på dem har ikke fiolinisten det fine uttrykket jeg så i dette bildet.
Peter R.
+1
Fint gatefoto dette! Enig med Henning og Maria. Liker personen til høyre som skaper dypde, men veggen tar for mye oppmerksomhet (etter min mening). Hva med å kutte mesteparten av veggen på høyre side?

mvh
Peter
Sjur Gabriel H.

Takk for innspill Peter! Jeg er litt usikker på om det bare er en skrivefeil, og at du mener "kutte mesteparten av veggen på venstre side?"?

Kan man legge inn bilder i kommentarfeltet her, og ev. hvordan?
Peter R.

Uttrykte meg nok ikke helt klart her. Ser ut som personen til høyre forsvinner rundt et hjørne eller blir delvis dekket av noe? Tenkte på et lite kutt på høyre side, nesten inntil der jakkekanten starter nederst i bilde.

Tror ikke du kan legge inn bilder i kommentarfeltet(?), men du kan legge til nye versjoner av bildet, i boksen under bilde har du opsjon 'legg til ny versjon'.

mvh
Peter
Sjur Gabriel H.

Takk. Jeg skal se nærmere på det og komme med et annet utsnitt.
Sjur Gabriel H.

Ny versjon er lagt til. Tror jeg liker den bedre selv, men jeg er sannelig ikke sikker :-)
Peter R.
+1
Syns v2 ble litt mer balansert, og øyet finner lettere hovedpersonen nå. For å være ekstra pirkete ville jeg kanskje hatt med litt av bena til personen til høyere :). Uansett et godt bilde.

mvh
Peter
Sjur Gabriel H.

Takker for tilbakeneldinger. Tar det med meg videre :-)
Maria Therese H.

V2 :)
Henning S. P.

Jepp v2 gjorde susen!

Henning
Sjur Gabriel H.

Ja, jeg begynner å bli enig med meg selv nå, og velger å ikke gjøre mer med utsnittet enn v2. Har ennå ikke PS, men det er på vei. Gleder meg til å kunne ha utbytte av raw. Tusen takk for at dere gir respons! Ikke lett å lære, eller finne sin egen stil uten andres syn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu