Drømmedame og drømmefjes
Det er oktober. Jeg har hatt Canon EOS 5D MK II i noen få dager og tar det alltid med meg ut for å få praksis. Utenfor "Siloen" på Grünerløkka lufter denne nitti år gamle damen hunden sin. Et så gammelt fjes er en anakronisme på Løkka, hvor de fleste er mellom 20 og 30 år og enten etnisk norske eller partysvensker. Hun sier ja til å bli knipset og er flink til å ta regi: Kjør kamera!
Jeg har ikke rørt et speilreflekskamera på veldig mange år og har mye å lære. Beste metode: Knipse så mye som mulig, og IKKE manipulere bildet etterpå, men bli flinkere til å fange øyeblikket mest mulig perfekt. Forhåpentlig er jeg en noe bedre fotograf høsten 2011. Jeg skyter alltid med manuell pakke for å bli bedre, fordi dette kameraet er null verdt til video uten "manuell beherskelse". Øver med stillbilder.
Utstyr
  • Canon EOS 5D MK II
  • Canon EF 24-70 1:2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Et befriende flott fotografi.Den lille bevegelsen i hennes hånd synes jeg gjør mye her, samt utrykket i hennes ansikt forteller at dette er en bestemt dame! Fin bruk av blender (ja, dette sitter vel i blodet etter din analoge tid..), naturlig fargebruk og bra utsnitt....likte dette.


mvh Ulv
Andreas Bøe F.

Herlig bilde med fine detaljer i ansiktet. Ser ut som ei bra dame! Ville hatt mere av hånden eller kuttet mere av den. Men jeg liker dette veldig godt!
Hilsen Andreas
Stein S.

Skarpt. ekte og ærlig.
Hilsen Stein
Lars Ivarson F.

her er det eit ekte bilete først og fremst, eit portrett av sjelas mange haldningar..likte dette godt..toppers
Solvår B.

Et herlig og ekte bilde av en flott voksen dame.
MEN man skal ikke romantisere. Jeg kjenner flere damer på den alderen. Dette er damer som ikke alltid er lette å omgås. :))) Man vet hva man vil, og det kan godt endre seg fra nå til nå.
Godt voksne mennesker er alltid spennende fotomodeller.
: ) Solvår
Roar K.

Jo, så absolutt et bilde med karakter dette. Leverflekkene iansiktet sier sitt. Tror faktisk jeg ville fjena handa og latt overarmen gå rent rett ut på bildekant.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu