Gi kommentar!
Dette bildet er tatt i forbindelse med et skoleprosjekt; derfor haddedet vært kjempefint med noen tilbakemeldinger. HVA SOM HELST!
Utstyr
  • digitalt speilrefleks
  • vanlig zoom-objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar jobbet litt med bilde i Photoshop for å få mer kontraster.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger560
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49544} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ivan k.

Fint bilde. Men jeg synes at stigen tar litt mye av oppmerksomheten.
Skulle vært litt skarpere... synes at hodet blir litt diffust.
Avsluttet .

Skjorten bryter fint med omgivelsene. Gå aldri under en stige eller trapp sier de overtroiske. Et litt skøyeraktig blikk hos modellen prøverkanskje å bekrefte dette.

Vh Svenn
Avsluttet .

fin komp, kanskje litt kjedelig bakgrunn...tror det ville funket bedre i et mer livatt miljø, kanskje i en grønn eng eller no.

bra bilde!

vh thomas
Vegar Olsen B.

Kommentar skal du få, men gi tilbake! ;) Gardintrapp er ''genialt'', selv liker jeg å ta den frem i studio. Den gjør seg godt i dette bildet. Fine farger, med fokus rettet på modellen, så derfor mener jeg at trappen ikke blir forstyrrende her. Litt lite luft under føttene, det ble for trangt. Er ikke enig med at bakrunnen er mindre bare, synes den gjør seg godt her, det er modellen vi skal se i et portrett, ikke miljøet. Det hører mer hjemme i andre sangere. Men ta deg råd til en ramme neste gang...

Vegar
Vegard E.

Slettes ikke dumt det her...litt mer luft i bunn, som allerede påpekt...ellers ville jeg mer enn gjerne sett det litt større. Liker poseringen og blikket.
Avsluttet .

Hei Foto-jenta mi!

Fikk plutselig kommentar om at jeg forsøkte å understreke overtroen om at stiger er ''farlige''. Jeg er den fødte modell, som gjorde det helt ubevisst!

Ellers er dette et av de ytterst få bildene jeg faktisk ikke ser så ille ut...
Du er god til å ta bilder, men jeg vil ikke kommentere dette bildet noe mer, i og med at det er et bilde av meg det er snakk om her.

Syns de andre bildene dine er kjempefine også! Si ifra om du trenger mer hjelp, for dette var kjempegøy =)

Klem fra
''modellen'
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu