Frognerparken
Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Thorbjørn R.
Blikket suges umiddelbart inn gjennom aléen. Regnet sørger for paraplyer og tomme benker. Moten antyder at vi skal litt tilbake i tid. Fin skildring. Regnvær er undervurdert.

Mvh Thorbjørn
Bjørnar P.
Fin stemning og god teknikk. Litt usikker ang. komposisjon. Her er det utvilsomt mange mulige utsnitt som kan fungere. Venstre halvdel hadde fungert utmerket på egen hånd, men slik utsnittet er nå ville jeg prøvd å unngå å kutte benken helt til høyre så brutalt. Ville enten kuttet den helt bort eller tatt den med i sin helhet.
Umiddelbart virket bildet noe kontrastfattig, men samtidig er det vanskelig å øke kontrasten uten å påvirke stemninga negativt.
Marius N.
Hei Roger, Mange muligheter men synes du har valgt et bra ståsded med en fin komposisjon. Du ventet sikkert på noen med paraply før du knipset, kunne tenke meg de litt nermere på høyre side og kanskje med en mere spennende positur.
Et fint foto:)

Mvh Marius
Marius N.
Jeg mente venstre side:)
Avsluttet .
Liker opplevelsen her i det store "rommet". Mye av innholdet som fanger oppmerksomhet, alleen er nevnt, men det er først og fremst helheten og samspillet som gjelder. Den litt "blasse" stemningen i regnværet passer bra.
Roger H.
Fint å lese det dere fire skriver. Regnvær er bra fotovær synes jeg og Thorbjørn. Hvis jeg kutter bort benken til høyre så mister jeg filmrammen, men jeg skjønner hva du mener Bjørnar. Personene nærmere kamera hadde endret på uttrykket Marius, men det har absolutt noe for seg, jeg ser det. Bra du nevner romfølelsen Kjell.

Takk så mye til dere fire.

Roger



Eli R.
Jeg tenkte faktisk litt som Bjørnar - jeg ser denne alleen og danner et bilde om at det er DER menneskene skal gå. Men det gjør de jo ikke :-)
så jeg opplever også komposisjonen som litt springende - som du ikke helt kunne bestemme deg for hva motivet egentlig var.
Roger H.
Hei Eli. Jeg fortstår hva du mener her, men personene i alleen hadde jo blitt et annet bilde. Takker så mye for tanker og innspill.

Roger
Torild H.
Nærast uendeleg med muligheter for ein fotograf når det gjeld kamerastandpunkt og utsnitt i ein park som denne, eg må mest forholda meg til det øyeblikket du deler med oss her, liker det eg ser: Det åpne, store romet, spaserande som trassar regnveret, luft må man jo ha på dager med ruskever og. ...og kvifor dei ser ut til ikkje å velga alléen, kan ein spør seg, ei lita nøtt innblanda der; bra det!
Torild
Øyvind S.
Dette blir et bilde med en fortelling, men med det lille ekstra, tenker da på alleen.
Det mørke teppet i asfalten frem til alleen synes jeg var ganske snedig, vi blir ledet inn i den først før vi finner de andre ellemenentene .
Når det gjelder høyre side oppfatter jeg det riktig å kutte krakken slik det er gjort,og fungerer som en innstramming av utsnittet, samt å gi en sammenkoblet linje, denne også frem til alleen. Kan være at personene burde vært noe nærmere, men samtidig kunne det dempet effekten med alleen.... historien vokser jo mer man studerer og det er bra..
Øyvind


Roger H.
Torild og Øyvind, takker så mye for inspirerende kommentarer.

Roger
Wilko J.
Hello Roger. Jeg var borte et par dager. Tenkte å finne et foto fra deg her...og da var det. Trengte ikke å lese navne ditt for å se at det måtte være ditt. Det som slår meg at de bestemmer å gå på venstre av den koselige alleen...benken går nok ikke an å kutte ut pga rammen...som må være med. Det var kanksje ikke mulig å bevege kameraet til venstre slik at benken ikke kom med. Kanskje det var noe på venstre som ikke passet inn i det hele tatt. Liker å tenke at det er tre personer på venstre og tre benker på høyre....fin balanse i mitt hode.

Likte dette.

Mvh Wilko
Avsluttet .
Ja de har som oftest sitt varemerke som Wilko sier. Jeg synes Torild alltid er så flink til å lese bildene, og føyer meg til hennes kommentar.

Videre vil jeg si at det har en fin effekt med den våte asfalten, som himmelen speiler seg i den. Men helst er det vel skygger fra de store trærne som gir forskjellig lysstyrke på marka.
Skal ikke gå nærmere inn på, men lurer jo litt på hvorfor det går en allé ved siden av der hvor personene går.
For det ser ut som at det ender opp i samme gate lenger inne.
Igjen et spennende bilde fra deg, dog ikke altfor dristig, rent og pent komponert.
mvh arild
Roger H.
Her hadde jeg mange muligheter til å bevege kameraet Wilco, men jeg valgte jo dette utsnittet på akkurat dette bildet. Har flere fra samme sted.

Hei Arild, takker så mye for kommentaren. Det er en lignende allè på den andre siden og. Det er vel for å lage en helhet i parken det har blitt sånn.

Takker så mye til dere to.
Roger
tor åge s.
Spennende som nevnt med plasseringen av menneskene..
Liker spesiellt godt at det er MYE å se på her.. Du har absolutt fått masse spennende elementer i et og samme motiv....



mvh totto
Roger H.
Mange takk til deg og Tor Åge. Settes pris på.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu