Muskelmannen
Jonny Arntsen 47 år og som har vunnet både Mr universe og VM i bodybuiling. Jeg fikk gleden av å ha ham som modell for mine påfunn og jeg ønsket å få frem den massive mannen han er
Et favotitt bilde
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Per Harald G.

Fint lys, og nøytrale omgjevnader.

Eg trur eg ville hatt eit lågare standpunkt. Då hadde han virka større og meir massiv. Eg syns han ser litt kortvaksen ut på dette bildet. Dessutan trur eg at han ikkje må presse på så mykje for å pumpe opp musklane sine. Eg får litt assosiasjonar til ein som har for mykje luft i magen og prøver å presse på for å få det ut:-)

Huff, det vart litt mykje negativt, men det er ikkje meininga å ta motet frå deg:-) Eg har ikkje så mykje erfaring på å portrettere folk, men det var desse tankane eg fekk. Eg reknar med at du vil ha ærlege tilbakemeldingar på bildene dine, så du kan bruke dei, eller forkaste dei i di vidare utvikling som fotograf.
Mette L.

Hei Per takk for tilbakemeldingen men så er det slik at denne mannen er liten, faktisk bare 1.60 så det kan jeg ikke gjøre noe med :) Jeg syntes åersonølig at det å pumpe musklene litt før shooten var en del av bildet for nettopp å vise hvordan hans kropp er i arbeidsmodus :) og han skla ta i fordi han drar på en svær tung kjetting
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu