Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Erik K.
Et nydelig bilde som fungerer for meg.
Fine linjer, former, farger og bevegelse.
De to lyse flekkene oppe til høyre skjemmer litt.
Men er jo en enkel sak å gjøre noe med, enten kloning eller beskjæring.

Mvh Erik
Ivan H.
Hei,

De er fine slike høstmotiver, der blad snurrer med strømmen i små bekker.
Jeg liker de begrensede fargene og den mørke bakgrunnen. Grei komposisjon, men skulle gjerne sett at virvelen hadde litt mer spillerom. Du har komponert dette veldig trangt nede, mens du har større spillerom oppe til høyre. Det funker ikke helt for meg.
Kunne også tenkt meg at øvre høyre hjørne var noe mer dempet. Liker linjen laget av boblene ved steienen.

Men, som skrevet, tror bildet er tjent med at virvelen får litt mer rom å snurre i.

.Ivan
Terje A.
Vissent løv på skum i bevegelse..satt opp mot stille skum..bobler,bra.
Fint at du antyder miljøet..liker det mørke uten innhold.Komposisjonen er god..kanskje litt trangt nede..som mange av dine bilder er dette innholdsrikt i sin enkelthet.
Terje
ingebjørg fyrileiv g.
Takker.

Erik - ser den!

Ivan - Ser den også. Men så var det trangt i utgangspunktet, altså en liten bergside foran også. Jeg syntes ikke en slik innramming med berg begge steder funka, så da landa jeg på dette utsnittet. Personlig synes jeg at øvre felt balanserer såpass at det ikke gjør noe med slik det er komponert. Men det er meg.

Terje - Enig om at bobler er bra. Takk.


Ingebjørg
Espen S.
Bildet gjorde meg nysgjerrig i utgangspunktet, så jeg ville se nærmere på det. Tok litt tid før jeg oppfattet motivet. Jeg synes komposisjon og utsnitt fungerer bra. Farger og høst gir motivet et dystert preg. Jeg kunne imidlertid ønsket meg et blad noe mer i fokus; boblene i midten er rimelig skarpe og da skjønner jeg ikke helt hvorfor ikke den delen av bladet som også er der, ikke er tilsvarende skarp. Men kan hende er den det, og at det i så fall er noe raskere lukkertid som måtte til.
Mvh
Espen Seierstad
Per Harald O.
Vakker og malerisk kreasjon! Mange flotte bilder her.
Herved bokmerket!
Hva med en beskjæring på høyre side? En litt mer kvadratisk komp.? Tror du fremhever det flotte hovedmotivet ved å ta bort litt av den småtamme høyresiden.
PHO
Øyvind S.
Synes dette oser av melankoli hvor det uklare bladet snurrer rundt på de siste liv i boblene, et lite lyspunkt er linjen oppe som fremstår som klar og redningen ut av mørket.Likte denne vinklingen på høst og synes det trange snittet kler stemningen godt, en anelse lysere rundt sirkelen ville muligens trukket oss enda dypere inn i stemningen ..
Øyvind
Marit O.
Herlig høst motiv med go stemning,elsker fartsfølesen i bilde en tanke mørkt syntes jeg Ingebjørg!


Mvh Marit
Svend Wiig L.
Hei Ingebjørg!

Oii! Dette er et motiv med mange meninger og betraktninger!!
Jeg med oss liker detaljer i natur!

Hvis linjen i boblene "står stille", kunne jeg ønsket meg lenger lukkertid! Dvs bladet og skummet rundt, enda mer i bevegelse.

"Boblelinjen" balanserer utmerket i seg selv og dermed er oppe til høyre bare forstyrrende. Kutt fra høyre evt klone det bort! Nedre del også! Får du ikke med deg hele virvelen pga forstyrrende "ting", kutt mer!

Liker dette selv om....Terningtast 4 1/2!!:)

Mvh Svend

ingebjørg fyrileiv g.
Det kommer en takk, dog noget forsinket!

Espen - Jeg liker at det tok litt tid før du så hva du så. Og at du savner et skarpete blad kan jeg forstå, men hadde jeg brukt kortere lukkertid ville jeg ikke får samme bevegelse i boblene. -Og det er vel det som gjør bildet, slik jeg ser det.

Per H - Forslag mottatt. -Men det gikk ikke gjennom. Fordi: om jeg kutter til høyre så mister jeg en vesentlig del av bildet, linjen. Jeg liker flater, og selv om den ikke inneholder så mye, så gjør den endel for bildets oppbygging og balanse.

Øyvind - Takk. Jeg har lysere versjoner liggende på lur.

Marit - Takk.

Svend - Artig ¨se du savner mer bevegelse! Jeg hadde nok prøvd på det om jeg hadde hatt med meg stativ. Dette er nemlig tatt håndholdt, noe som bød på visse begrensninger og pusteteknikk. Å kutte bildet er litt imot hva jeg føler om det, men jeg skal prøve annet utsnitt om jeg tar det fram igjen. 4,5 er vel ikke så ille :)


Ingebjørg
Magnar B.
Spesielt bilde, enkelt og veldig fint! Ein liten historie der også, med vesle bladet som snurrar rundt i skumvirvelen. Like it a lot!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu