ælg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jóhann Á.

Minner meg litt om dataspill om hjortejakt som jeg spilte en gang. Må si at jeg syns det var et litt artig innslag i dyrebildene...litt sånn følelsen av å liste seg innpå...

MvH, Johann
Solvår B.

Hehe...Bildet er kanskje vel lyst. Litt utbrent. :))) Stilig!
: ) Solvår
Fred S.

Elg i solformørkelse ? Eller elg lagt ut på dotten etter tre halvlitere øl ?
Tror du savner Namdalen litt, Ingebjørg.

fred
Maria Therese H.

Likte dette, spennende :)

Mvh
Maria
ingebjørg fyrileiv g.

Takk skal dere ha!

Jóhann - Ei sammenligning med dataspill er kanskje ikke det beste jeg har vært borti, men siden du syntes det var artig, så var det vel godt ment :) Jeg lista meg absolutt innpå.

Solvår - Ja, det er nok alt for lyst.

Fred - Elg gjennom en gjeng bjørk en sommerkveld på Salsnes. Aner ikke hva som får deg til å tro jeg har drukket da jeg la ut bildet. Nei, jeg hadde ikke det.

Maria - Hyggelig å høre.


Ingebjørg
Kolbjørn P.

du formidler en naturopplevelse, det å få spennende opplevelser i vanskelig lys, for ikke å si mørke, er mektig, her syns jeg også du klarer formidle til oss noe av denne opplevelsen, veldig bra gjort
mvh Kolbjørn
Anne-Lise S.

Her gir du meg følelsen av å plutselig komme over en elg jeg ser gjennom løvet. Elgen ser meg, og vi blir begge stående som tente lys i tusmørket; der begge lurer på hva den andre har tenkt å gjøre? Likte dette! Synes det er et annerledes og spennende elgportrett! :-) Mørkt, ja. Måtte liksom lete litt før jeg fant noe. Liker det!

Anne-Lise
Fred S.

Nei, dumt sagt,Ingebjørg, tror du er ganske avholdende. Uansett, bildet får jeg minimalt ut av, men det er kanskje fordi det "vrimler" av skogens konger/dronninger/prinser/prinsesser langs veien til Namsos for tiden.

fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk igjen.

Kolbjørn - Godt å vite at bildet formidler.

Anne-Lise - Det var nesten slik det var. Selv om jeg var ute å så etter elgen, dukka den ganske plutselig opp. Jeg var allerede gjemt bak trærne, og den sto slik ganske lenge og så etter meg. Annerledes er bra.

Fred - Om jeg er avholds eller ikke har jo ikke så mye med bildeutleggelsen å gjøre. -som om at jeg måtte ha drukket fordi du synes bildet er dårlig!? Men det går fint, jeg synes bare ikke at det var riktig å skrive det i en tilbakemelding om bildet..

Ingebjørg

anders s.

herlig bilde
liker godt innramminga og den dunkle stemninga i bildet
at det er detaljer ellers i det svarte er viktig for helheten i bildet
det er iallefall min mening:-)
mvh anders
John H.

Hei Ingebjørg
Her setter du meg på en prøve når jeg skal kommentere. Dristig og faktisk ganske kult, for å bruke fjortisspråk. Hadde vært spennende å se dette på en vegg. Komposisjonsmessig holder det mål, som vanlig. Hadde du kunne lysnet elgen litt til ville det vært en fordel.Men bare litt.
John
Per Einar G.

Definitivt ikke elg i solnedgang og jeg må si at det var noe ved bildet som fenget meg. Plutselig står den der, elgen, og man kvepper til litt. Litt smådramatisk og scary preg med god komposisjon.
Jeg mener det bør være utført slik, betrakteren oppdager den til slutt og kvepper :)

Mvh
Per E.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere to!

Anders - Hyggelig du liker bildet.

John - Jeg liker å sette folk på prøve ;-) Og jeg liker at bildene krever litt mer. Ellers er jeg enig med deg om at elgen kan bli litt mørk. Jeg ska huske på å lysne den om jeg skal bruke bildet en gang.

Ingebjørg
Per Einar G.

Glemte å nevne at tittelen hadde jeg utelatt, da blir overraskelsen enda større for betrakteren.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu