Høst
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Lekkert, flott med lav kameravinkel, flotte farger, fint lys og fin bruk av lang lukkertid. Dette var veldig flott synes jeg

Mvh Tom Egil
Alf B.

Flott bilde med fine farger og flott sløring av vannet likte dette
Torben I.

WOW veldig fint bilde, fargene er jo helt fantastiske, hvilket kamera utstyr bruker du ??

MVH Torben
Morten M.

Denne var virkelig flott! Det er skarpt fra front til bak i bildet, og fargene er virkelig flotte. Bladene i front på fjellet skaper fin dybde i bildet, og står også godt til det gule og grønne i bakgrunnen. Elven/bekken er virlkelig godt sløret, og skaper bildet i mine øyne. Et flott bilde! Hilsen Morten
Anne-Lise S.

Supert hvordan du får ledet øyet i leserretningen fra venstre og innover i bildet ditt. God bruk av bildeflaten. Ville kutta litt nede til akkurat over steinen til høyre. Den forstyrrer litt, og dessuten får du et friere driv i vannet mot høyre uten den. Den sperre veien litt (om du forstår). Nydelig med høstløvet på steinene i front. God sløring på vannet. Du har dessverre noen "kanter" her og der, som kan tyde på at du har valgt selektiv bluring eller oppskarping, eller begge deler. Vanskelig å forklare (og ikke vise) eksempler på hvor jeg ser dette, men gjør et forsøk; Ca 10 cm inn fra venstre og ca 10 cm opp fra bunnen der du har en åpning i steinene mot vannet ses en grå kant fra vann til åpning. Videre fra vannet mot den store steinen oppe ved fallet mot venstre; kant hele veien. Ser det flere steder også. Det kan selvfølgelig være skjermen min som driver gjøn med meg, men... Ellers gode grønntoner i granbaret, og fine detaljer i stammene.

Anne-Lise
Kjell Ivar Ø.

Veldig fin sløring i vannet flotte farger
likvel et forbedrings potensiale med litt beskjering som Anne-Lise sier.
Kjell Ivar
tove j.

Vakkert! mvh tove
Mona Tenold L.

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv kritikk. Jeg har her brukt Nikon D300 med Nikon 24-70mm 2,8. Og det er riktig at jeg kan ha noen kanter her og der, for jeg valgte et utsnitt i photoshop, men det var hverken for bluring eller oppskarping, men for å dempe fargemetningen i vannet, fordi bildet er tatt rett etter den siste store regnskyllen for en 2-3 uker siden og vannet var meget møkkete. Men jeg sammenlignet også mot orginalen og det ser ikke altfor galt ut.

mvh
Mona
Anne-Lise S.

Okei! Da fikk jeg svar på kantene. :-) Takk!

Anne-Lise
Sif Eva Viola B.

Liker det veldig godt :-)
Mvh
Sif
Lars-Anders M.

Enig i det meste av kritikken her. Meget bra. Men jeg syns vannet er litt for slørete. Litt mindre av vann på lang tid hadde gjort bildet enda bedre.
mvh
LAM
Truls L.

Et lekkert bilde med flotte høstfarger og flott sløring i vannet :)

Truls
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu