Elvesjel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Avsluttet .
Vanskelig bilde å kommentere synes jeg, men prøver likevel.

Mitt første inntrykk er et fargerikt bilde at noe jeg ikke ummiddelbart forstår hva er. Fargene og linjene er såpass tiltalende at jeg synes bildet fungerer godt som dekorasjon, og gjerne kunne hengt i stort format på en vegg.

Jeg er usikker på du har manipulert sammen informasjon fra flere bilder, men tror mest på at du har tatt bilde av en elv og alle detaljer er enten på vannoverflaten, under vann eller reflektert fra elvebredden. Jeg ser ikke hva trestrukturen er, kanskje det er rester av ei brygge. I såfall er vannstanden nå rimelig høy.

Det er linjene og fargene som "gjør" bildet, og jeg synes disse passer godt sammen. Jeg liker også den oransje bladet nederst, 1/3 inn fra venstre kant.

I forhold til tittelen din Elvesjel, synes jeg bildet passer godt. Sjelen kan (kanskje) sees på som noe som ligger under den menneskelige overflaten og samtidig reflekteres av handlinger fra den virkelige verden - på samme måte som bildet ditt viser hva som finnes under elvens overflate og hva som reflekteres fra miljøet rundt. I tilfellet med bildet ditt synes sjelen mørk og dyster og verdenen utenfor lys og harmonisk (grønn=harmoni).

Mange abstrakte bilder kler svart/hvitt. Dette tror jeg er klart best i farger.
Øvrig teknisk som eksponering, fokus, dybydeskarphet, fargemetning mm. synes helt upåklagelig.

Alt-i-alt liker jeg bildet ditt meget godt.

Mvh Jens :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu