g r a s r o t a
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Knut Georg F.
Ja hvor er spillerne? Er det kollaps i Islands økonomi som har tatt kål på spillegleden? Teknisk god framstilling av "ingenting". Ballen, banen og infrastrukturen ligger der, men noe er det som mangler. Tankevekkende bilde.
mvh Knut
Avsluttet .
Har sett noen ganger på dette utsnittet og lurt litt på hvordan jeg skulle formulere det jeg mente om det. Knut over her har sagt på en beskrivende måte som jeg bare kan slutte meg til, enkelt, beskrivende og tankevekkende framstilling. Liker slike gåter!

Roger H.
Ballen ligger der med mønsteret ganske så symetrisk.
Ser ganske goldt og øde ut på den banen. Det er noe ved bildet som jeg liker, tror det er tomheten og det triste fjellet bak.
Thomas R.
Oi. Herlig bilde med bra komp, god dybde og en veldig flott fargekombinasjon. Tomheten og bakgrunnen gjør det hele veldig tankevekkende. Flott bilde!
ketil g.
For meg framstår dette som en blanding av dokumentar og grafikk. Grafisk med godt atskilte former og farger. Dokumentarisk avspeiler det rom for mange tolkninger. S/hv?

ketil
Ivan H.
Takk for kritikk.

Det er nok tomheten som trigget min interesse her, og fargene, de blå setene og ballen.
Ikke så ofte jeg bruker tittel på bildene, men her syntes jeg det passet med grasrota.
Synes det gir ekstra fokus på tomheten, og kanskje det livet som skulle vært?

Bildet er fotografert i Vik, et lite tettsted på sørkysten. Tidlig kveld og lite folk å se.

.Ivan
ingebjørg fyrileiv g.
For en stemning.... et snev av uhygge som forsterkes av de svake tonene og den skitne ballen (som i et fargesterkere bilde ville vært et positivt elemen da den er godt brukt). Her blir det bare en større, nesten merkelig, kontrsat til tomheten i bildet. -Etterlatt..

Tåka forsterker den tunge stemninga, og det gjør forøvrig tom tribune også. Godt utsnitt og meget godt fargevalg. Jeg ville ikke likt dette på samme vis om det var i farger. Da ville det miste for mye.


Ingebjørg
Ivan H.
Takk for kritikk, Ingebjørg.
Synes det er kjekt at bildet faller i smak, for dere alle.

Ang den siste setningen din, så antar jeg at du mener s/h. Jeg har ikke vurdert s/h her, fordi her synes jeg fargene er viktige i "fortellingen". Det røde, blå og grønne. Fargene både deler opp bildet og er med på å gi øyet en definert vei å gå.

Takk igjen til dere alle.

.Ivan
Thomas R.
Veldig enig i det med fargene Ivan. s/h vil ikke forbedre dette bildet etter min mening. Vik er forresten ett flott sted å fotografere. Jeg tok meg nok litt lite tid til å utforske der når jeg var der selv og fant aldri denne fantastiske fotballbanen :-)
Fred S.
Litt morsomt at du, som jeg regner som den mest "puritanske" av alle svart/hvitt-entusiastene her inne, reiser til Island og legger ut et bilde der i fra i farger...
Men for all del, jeg synes det er greit. Tomheten er nevnt, så jeg prøver meg med en ny vri: optimismen i alle den økonomiske elendigheten på øya: Når alt er tapt, så har de tross alt igjen fotballen; de to-trehundretusen sjelen på Island har et fotballag som i gode stunder kan slå hvem som helst.
Og nei, jeg er ikke særlig opptatt av fotball, men tanken som jeg nettopp luftet slo meg.

Ellers liker jeg kompen, det vil i dette tilfellet si fordelingen av elementene i bildet, og ikke minst ballens runde form mot det kantete huset.

fred s
Ivan H.
Thomas; vi overnattet i Vik den ene dagen, kom frem på kvelden og måtte bare ta meg en tur ned til stranden. Da gikk jeg over denne banen og fant nesten flere interessante motiver her enn på stranden, bare nesten.

Fred; hehe, ja Island i farger, men det kommer nok noen monocrome bilder også, men jeg mener farger skal brukes når det tjener bildet, like så det monocrome. Det er jo mye tiltalende farger på Island, både i landskapet og på husene. Blått går mye igjen, som setene i dette bildet.
Jeg liker tankten din rundt bildet, når økonomien er skakkjørt, har de fortsatt noe igjen. For eks fotballen.

.Ivan
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg mente såklart at bildet ikke ville blitt det samme i svart/hvitt.

ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu