veldig usikker på om/hvordan dette funker..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
John B.

Synes dette ble spennende, ser for meg dette på ett litt stort lerret...tror det kan bli knall det....
John B.
Tone A.

Hei Ingebjørg
Dette er eit nydeleg sjølvportrett med så mjukt eit uttrykk .Du får meg til å mysa for å skimta augene dine, som ser rett på meg litt granskande. Flott at det er ein refleks i augene dine, som gir litt liv.
Skuggen under nasen fortel også om lyset, mens den halvåpne munnen gir kjensla av at du pustar ut under fotograferinga.
Håret rammar inn andletet og forset nedover. Men håret er meir mørktona frå haka og nedover, noko som jo gir ein markert forgrunn. Men eg lurer på kvifor håret er meir mørktona der?
Varme tonar som kler det duse uttrykket.Du har fått til eit malerisk portrett som både er harmonisk og som får ein til å granska det litt lenge..Dette fungerer fint for meg.
:) Tone
Inge S.

Hei.
Noe mykt og drømmende over dette, Har sittet og studert dette lenge nå og blir bare mer og mer fassinert over dette drømmende selvportrettet.

Mvh Inge
Arne R. B.

Synes det funker, jeg. Fin harmoni mellom modellens uttrykk og det slørete, myke lyset i bildet. Veldig uttrykksfullt.
mvh Arne
Svend Wiig L.

Hei Ingebjørg!

Et selvportrett er alltid vanskelig å bedømme selv!:)

Så absolutt fungerer det! Beskjæringen er etter min smak. Rent, pent og underfundig! Som regel er det øynene som kommuniserer betrakter men i dette tilfelle er det munnen som er mest i øynfallende...!

Duse toner og en renhet....et bilde som jeg liker bedre og bedre!!:)

Flott jente du Ingebjørg!!:)

Mvh Svend
Olav Ø.

Bildet inviterer til å bli sett på. Når du ser etter får du etterkvart kontakt, spesielt med augene. Det fine med dette er at det krev ein viss aktiv medverknad for å kunne sjå bildet
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for tilbakemeldinger alle sammen! Jeg synes selvportrett er ganske artig, og ganske vanskelig... Fint å se det kan fungere.

Tone - Bildet er mørkere i nedre del fordi det er skygge der. Mer komplisert er det ikke :)


Ingebjørg
Roger H.

Du lurer på om dete funker, det gjør det så absolutt. Fint å se et portrett litt utenom det vanlige.
Willy K.

Hei! Fint og annerledes portrett. Det er ofte mas om at øyekontakt er viktig i portretter, men her synes jeg det funker veldig bra at øynene bare så vidt er synlige - glimtet er der likevel men man må lete litt. Uttrykket kan oppfattes som litt skjult og sårbart. Det blir veldig personlig og vart synes jeg. Får litt sånn filmplakat assosiasjoner - og det er positivt ment :-)
Stig Robert G.

Det funker helt utmerket! Men selv om det ble sagt noe annet over her, hadde jeg fisket frem øynene bare en tøddel mer, hadde vært moro å se en versjon med bittelitt (!) tydeligere øyne for å se om det hevet det noe. Jeg tror det. Vakkert er det uansett, og mykt, sensuelt, spennende, nydelig fargetone. Fortsett slik!
John H.

Hei Ingebjørg.
Tone beskriver bildet så godt og treffende at jeg bare støtter meg fult ut til hennes kommentar.
John
Øistein W.

Funker fint, dus og behagelig

Mvh.
Øistein
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk! Filmplakat og greier... jøss :)
Ser du ønsker deg mer markerte øyne, Stig R, men det får bli med denne versjonen.

Ingebjørg
Fred S.

Hei Ingebjørg. Selvportretter er i alle fall noe DU har blitt flink til å ta, og det er stor spennvidde i de ulike "selvutleveringene" denne. Jeg holder fremdeles en knapp på det jeg kaller "Shakira"-portettet ditt; her har du tydeligvis vært i en annen sinnsstemning, og leverer noe mye mer vart og innadvendt. Nesten slik at jeg vil påstå at en kan "lese" hvordan du har det for tiden utifra portettene dine...
Det er et sjelfullt portrett, men jeg faller ikke umiddelbart.

fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for tilbakemelding Fred! -Bedre sent en ei. Jeg synes som sagt at sjangeren er uhyre utfordrende, spennende og interessant, og derfor er det også kjekt å få tilbakemeldinger så jeg ser om jeg har truffet.. Det har jeg kanskje denne gang. Hva som er "Shakira-portrett" vet jeg faktisk ikke, selv om du sikkert har nevnt det.

ingebjørg
Peter C.

Vackert! Har du fler bilder i samma kategori på gång? Bor du på Vestlandet?
Tone A.

Hei Ingebjørg
Gildt å sjå dette vakre sjølvportrettet ditt igjen.Ganske spesielt at ein må må studera biletet for å sjå augo dine, kor lysrefleksane gir liv. Munnen er meir skarp enn augene, noko som gjer at gir ørlite liv til biletet. Mest som om du har halde pusten og slepp ut pga fotograferinga.
Eit sjølvportrett som er mjukt i uttrykket og som får fram det sarte i deg. Slik som håret rammar i andletet ditt får eg kjensla av at du gøymer deg litt og er blyg.Flott jobba med lyset her og at augene gir litt mystikk.
Helsing Tone
ingebjørg fyrileiv g.

Oi, her var det nye kommentarer gitt! Jøss.

Peter - Fra tid til annen, så har jeg slike prosjekter/bilder på gang. Holder til på Østlandet.

Tone - Hyggelig å få nok en tilbakemelding fra deg her! Jeg synes du skriver det godt.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu