Utstyr
  • -
  • Nikon AF-S 17-35/2.8
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/20
  • Lukker4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_491287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Morten M.
Bra dette.. litt rotet komp, du kunne med fordel byttet ståsted for en renere omp.
Frank A.
Takk skal du Morten. Enig i at det ikke ble den beste vinkelen, men hadde trengt vadere i så fall. Det ble et kompromiss med stokken som en slags linje og fokudpunkt.:-)
Kjetil B.
Fint bilde, likte det veldig godt. Men du vil litt mye. Tror det hadde hatt godt av litt strengere komposisjon. Mulig det kunne fungert bedre om du hadde lagt skygge inne i skogen, og da tatt vekk refleksene i vannet. Samtidig beskjære nedre og høyre side. Men som sagt.. jeg synes fortsatt det er et godt bilde.
Espen S.
Jeg synes dette var et levende bilde med god dybde og skarphet. Fin bevegelse med vannet inn fra venstre og åpningen bakover i skogen. Jeg synes ikke komposisjonen er rotete. Men et alternativ er likevel å beskjære tettere neders slik at stokken danner en nederkant. Det er imidlertid spennende med stokken som deler bildet i to, og det hadde virkelig fungert om bildet også hadde hatt et interessepunkt nedenfor stokken.

Mvh
Espen Seierstad
Bjørn T.
Som Espen skriver, sier jeg meg enig i. Personlig hadde jeg villet kuttet bildet i underkant, rett over den ikke vannlagte stenen opp mot stokken. Ellers er det et godt skogsinteriørbilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu