Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRaw. Blitz
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
alex k.
temmelig ordinært bildet. Ser liten glede hos bruden.

kjipt og tamt lys itilegg gjør ikkje akkurat saken bedre.





Avsluttet .
Tja, synes ikke dette er så galt jeg. Dus belysning og farger som samsvarer godt med inntrykket av roen i hele settingen, og at dette paret har gjort det rette valget.., ser ut som om de nyter stunden. Bra det.
Thomas R.
Jeg må si meg enig med Kjell. Helt fint brudebilde. Ikke noe arty-farty, men helt standard komp og fint lys. OK uttrykk på bruden, og brudgommen ser veldig fornøyd ut. Passer godt til takkekortene vil jeg tro. Det eneste som trekker (litt) ned i mine øyne er de grønne partiene i front som tar litt (bare litt) oppmerksomhet fra hovedpersonene.
Anne Gunn P.
Jeg synes det grønne partiet harmonerer med bakgrunnen og gir dybde i bildet. Det grønne i buketten tar ogdså opp fargen, så jeg synes det var helt greit med den forgrunnen. Utrykket på bruden er litt avdempet, mens brudgommen har et litt skøyeraktig utrykk. Kanskje du har et bilde der begge er like muntre? Kjolen og vannet harmonerer også, så totalt veldig bra synes nå jeg..!

Mvh
Anne Gunn
Morten M.
Takk for kritikk.. den første kritikken må jeg si meg totalt uenig i.. det blir for subjektivt å mene hva bruden tenker. Nå er noe av det vanskeligste med slik fotografering å få kjolen til bruden til å vises med detaljer. her må man ofte gjøre kompromi. Blei bra dette. opptaksforholdene var nok ikke optimal heller. fargene blasdser litt av når bildet komprimeres for visning her.. Til dere andre: Takk for åt dere "ser"
karin s.
synes bildet er bra,roligt, godt blinket,vil tro paret er kjempefornøyd,og det er vel i utgangspunktet det som teller.ikke bestandig det beste bilde om brudeparet flirer fra øre til øre.er enig i fargene fort blasser på trykk her. det er det minste problemet, nei dette var bra,og det grønne i forgrunnen skaper faktisk rammen sammen med bakgrunnen i mine øyne, men ellers er det jo bare for de som ikke vil ha det å fjerne,meningene om bilder, form farge komp er delte. nei dette var bra morten.veldig bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu