Piller
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48804} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Espen G.

Vet det er tekniske ting å utsette på bilde slik som gjennskinn i pillene og glans i underlaget, men vil gjerne ha kritikk/kommentarer på om dybdeskarpheten er der den burde være, samt om det gir ''rette'' assosiasjoner til bruk/misbruk av legemiddler. Hvordan kan endring av skarphet, vinkel, underlag- og bakgrunnsfarge (etc..)tilføre bildet noe, gjøre det bedre og ''forsterke'' hva det kan representer.

På forhånd takk

eg
Vegard E.

Litt ''skummel'' skygge hjelper vel gjerne til med de rette asosiasjonene.
Tove G.

Hei, Espen
Har tenkt over ditt spørsmål. Har kommet til at det kommer an på hvordan du vil vektlegge problemet - noe a la er det den første eller siste pillen som skal formidle budskapet.

1) Hvis første inntatte pille skal formidle at den hekter, ville jeg forsøkt fokus på pilleboksen + DEN (de?) første pillen(e), og minst skarphet på den som er nærmest bildekanten. Gjennskinn tror jeg kan være fint på ''fokus-pillene'' da disse jo skal representere den ''glorifiserte'' tilstanden pillen vil gi.
(Tenker: Den første pillen er den du er klar over at du tar, deretter sløves du og bare må ha)

2) Hvis de siste pillene skal formidle hvor hekta du er blitt, ville jeg forsøkt med mer avstand mellom nærmeste pille med gjennskinn(se komm1)) og pilleboksen. Dette for å få ''ut'' flere piller og forsøke å få med ''lenger'' overgang på dybdeskarpheten.

3)Mulig du burde prøve med en pille helt ut ''på kanten'', slikat den blir Stor og nærmest kommer ut av bildet??(kankje for provoserende og ''innbydene''?)

4)Har du tenkt på bilde ''motsatt''? Dvs du ser bunn påboksen skrått i v-hj.nederst og pillene ut mot h.kant?
Det kan kanskje gi en mer effekt av ''valget''du har : du står pillefri og ''ser'' hvor avhengig du kan bli der ute i fremtiden. Slik bildet er nå, ''står'' en vel i pilleavhengighet. Gjennskinn se1).

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu