always remeber the good times
be happy :)
Utstyr
  • Canon 7D
  • Tokina 11-16
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ketil g.

Litt sånn ettertanke. Rom for mange tolkinger.
Og sko som matcher bildet.

ketil
Joachim Sem C.

Et vakkert, rolig bilde.
Tror det hadde blitt enda bedre med skoene plassert til venstre. Nå foregår alt på høyresiden.
Og sløret vann hadde vært prikken over i'en.
Jürgen I.

Takk for tips :)
Geir K.

Hei. Liker dette bildet. De forlatte skoene gir rom for tolkninger. Som Joachim også nevner kunne jeg også tenkt meg sløret vann. Barbente fotspor i sanden mot sjøen hadde også gjort seg her.

Mvh Geir
Willy K.

Behagelig bilde ladet med gode vibber. Skulle ønske skoene var litt mer uryddige, kanskje en av dem veltet (spor av impulsivtet) ;-)
Wilko J.

Dette er nok verdens styggeste sko (min mening) på et av verdens flotteste strand. Et fint bilde. Angående evt spor....ser noe som går helt til høyre...kanskje et spor som leder oss til de =)

Likte bildet absolut.

Mvh Wilko
Heidi N.

Vi greier da oss ikke uten crocks, gjør vi vel? ;) Iallefall ikke jeg....
Skal ikke si mer om skoene, men jeg synes bildet var pent. De fine linjene utover havet med duse fine farger. Likte bildet ditt godt. :)
Mvh Heidi
Kjell Martin N.

Det er mulig "verdens styggeste sko" men uten skoene hadde ikke bilde blitt så bra. Som Joachim skriver skulle gjerne hatt skoen litt mer mot venstre.

Mvh Kjell Martin
Cato K.

Forstår hva du prøver å formidle, og føyer meg inn i rekken av talere som ønsker mer balanse ved å få skoene til høyre i bildet, og sløring av vann. På den måten kunne du gått ned på blenderåpning og muligens lavere ISO og fått enda mer skarphet på klippene. Jeg ville rettet horisonten bittelitt, tror den tipper litt mot høyre, men det kan være at jeg blir lurt. Dessuten ville jeg klonet vekk menneskene borte ved klippene helt til høyre i bildet og tatt en liten fargejustering for å freshe opp blåfargen, særlig i himmelen. Flott bilde :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu