Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
neil robert jones f.
Hei Yngve,
Et til Teknisk bra bilde fra deg. Nydelig farge og veldig bra eksponering under vanskelig lys forhold.
eneste som jeg synes kunne kanskje været litt bedre er, plassering av modell og bilder vinkle.
tro han ville fungert bedre over til høyre i lys på siden av steinen, det med å balanser modell mot denne kraftig tre. og tatt bilde fra et lav vinkl ned på kne oppover for å vise mer av denne
Kraftig eik tre.
Mvh. neil
Roy Arne K.
Hei
Komposisjonen din er ikkeille, men jeg ville flyttet - som nell robert sier litt til høyre - for da å oppnå litt mer balanse i billedflaten. Det du hadde oppnådd da var å få litt lengre skygge av mannen også. Det hade vært bra.
Det tekniske er jo bra - har ikke noe særlig å si her bortsett fra at jeg ville lysnet de mørke tonene en liten tanke. Ellers er det veldig bra.

En ting - lag bildet litt større når du skal legge det ut her (ca. 700 i høyde) - da passer det bedre på de fleste skjermer.

Mvh. rak
Yngve Sem P.
Takk for kommentarer, Neil og Roy Arne. Er helt enig med dere om innvendingene rundt komposisjon. Jeg hadde ikke regi på situasjonen, selv om det kanskje kan se slik ut, men hadde håpet at innholdet i bildet likevel apellerte. Derfor la jeg det ut.:)
Fred S.
Kompen gir jeg blaffen i; her er det mannen som er interessant: Stående under et gammelt, praktfullt tre, ser nesten ut som en eik, iført svart vinterfrakk, hvit skjorte kneppet i halsen, men uten slips, og en rød bok, eller kanskje aller helst en slags mappe under armen. Du nhadde heller ikke regi på bildet, sier du, altså har ikke plassert fyren der, han stod der før du dukket opp med kamera...
Enten en kar fra Jehovas Vitner klar for en dør-ti-dør runde for å frelse nye sjeler, eller en lokalpolitiker fra Fremskrittspartiet på befaring i eikeskogen som partiet hans vil hogge ned for å bygge et kjøpesenter der...

fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu