Camilla 1
Ok prøver meg mer i studio. Brukt standard broadlight-teknikk her med key-light fra høyre og fill-light fra venstre og bak.
Brukbart dette
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hallgeir H.
Hei,
Pent lys paa ansiktet til modellen, men tror det ville passet bedre med mindre dybdeskarphet, slik bare ansiktet var skarpt.
Ole Christian S.
Hei jeg ønsket her å ha hele personen med i skarphetsplanet. Skal man opp på en blender som begrenser skarpehetsplanet så mye som du antakeligvis tenker på, så får man inn så mye lys at verken iso på kamera eller lukker/sync til studioblitzene klarer kompensere/henge med. Jeg kunne seff redusert styrken på blitzene noe, men hensikten med å fotografere i studio er jo å bruke lys kreativt, altså bestemme settingen selv og ikke bare skyte det som er. Eneste jeg kunne gjort for å redusere lyset og øke blendere måtte da være å bruke ND filter, noe jeg faktisk har lekt litt med tanken på.

Men takk for feedback.
Hallgeir H.
Hei,
Pent lys paa ansiktet til modellen, men tror det ville passet bedre med mindre dybdeskarphet, slik bare ansiktet var skarpt.
Hallgeir H.
Hei,
Pent lys paa ansiktet til modellen, men tror det ville passet bedre med mindre dybdeskarphet, slik bare ansiktet var skarpt.
Vegard T.
Jeg tror ikke på det derre åndsverket der (altså at hun sitter vendt en vei, vrenger hode motsatt vei, for deretter å se tilbake igjen med bare øynene). Det blir for komplisert/unaturlig, ingen bruker kroppen slik. det gjør vondt og krever for mye energi til at noen gidder å gjøre det. Bedre at hun her hadde rettet blikket samme vei som selve hodet !

(Fin modellering av lyset, men noe kjølig og blå hudtone på min skjerm).
Hallgeir H.
Beklager spammingen..
Kristine S.
Hei. Jeg mener du har brukt den rette blender til portrettet ditt. Nydelig dame som er fint belyst. Flotte hudtoner og fin glans i håret. Har ingenting å utsette på posituren her. Har et forslag om å kutte litt i bunne og litt mer luft på høyre side.
Mvh Kristine
Ole Christian S.
Takk for tilbakemeldinger alle sammen. Vegard; uttrykk kan vi diskutere oss grønne på, jeg ser godt hva du mener, men jeg synes faktisk det ble bra. Når modeller er i studio hører det vel heller til sjeldenhetene at de poserer på en måte som de gjør utafor studio. Takk for tilbakemeldingen på lyset, den er det viktigste tilbakemeldingen for meg her. Men takk for konstruktiv og ærlig feedback, setter pris på det!

Takk også til Krisitne, jeg synes og hudtonene ble bra, og posituren! Skal se på forslagene dine.

Takk,

Ole C.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu