rester i lyset
Bildet inngår i albumet Abstrakter uten metning - Form, lite farge
Utstyr
  • Olympus E-P1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet"Grainy Film" filter, godt undereksponert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Joakim D.

Fint s/h bilde. Gode kontraster og godt utsnitt. Kornetheten gjør seg veldig godt. Jeg skulle imidlertid ønsket at bakgrunnen var enda mer i ufokus. Slik det er nå blir jeg litt nysgjerrig på hva som befinner seg der bak, men egentlig vil jeg bare nyte estetikken ved bildet.
Roar K.

Her har du virkelig utnytta mulighetene som finnes i svarhvit og fått fram en god grafisk virkning der både støy og utbrenninger framstår som gode effekter. Øynene som ser på et bilde er ofte forskjellig fra person til person og slik skal det da også være. Jeg foretrekker å beholde bakgrinnen som den er. Men er en tanke tvilsom til den hvite trekanten oppe til høyre i og med at den ligger helt i bildekant.Ville muligens i samme slengen tatt den hvite tråden til høyre for den også. Kun en tråd av spindelvevet blir berørt ved kloning og den skulle det ved hjelp av litt nøyaktighet i kloningen være mulig å forlenge ut til øvre ramme. La meg for orden skyld legge til at siden jeg ikke har sett bildet uten trekanten så ser jeg ikke bort fra at balansen kan forrykkes slik at det hvite oppe til høyre trengs for å balansere de to andre som den jo danner nesten en likebeint trekant med. I og med at jeg jobber mye med abstrakte uttrykk sjøl så pleier jeg å prøve litt forskjellig fram og tilbake. men det overlater jeg til author i dette tilfellet. Jeg bare nevner ting ut fra hva jeg ser i bildet. Men mine forslag behøver jo ikke være riktige. Jeg har for vane å la blikket følge bildekantene og spesielt hjørnene for å se om jeg kan finne litt pirkeri. Men avslutter summa sumarum slik jeg startet med at dette er et likandes bilde som går hjem hos meg.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu