"Fusion"
Bildet er tatt på Domkirkeodden på Hamar. Viser at nytt og gammelt kan forenes i skjønn harmoni.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Hans Christian G.
Hei Steinar, et spennende bilde synes jeg, her har du tatt bilde av to veldig forksjellige typer bygninger, kontrastene er der men der er også en viss harmoni. For eksempel er kontrasten mellom søylene nede i høyre hjørne og bygningen i bakgrunnen stor, og gjør bildet spennende synes jeg. Bildet harmonerer ja, men på andre områder "harmonerer" det ikke, og det synes jeg er bra, det gir meg noe nytt å se på, noe annerledes, noe jeg må bruke tid på. Jeg ser av andre bilder du har tatt det er ekstrem harmoni i bildene dine, farger og alt er ifølge læreboken; jeg synes dette bildet er mye mer spennende! Bra Steinar!!!
Steinar N.
Takk for beskrivende og lærerik tilbakemelding Hans Christian! Du har et kjempepoeng i at jeg i mitt forovirke kan framstå som for ensidig opptatt av harmoni i motivene mine. Jeg har nå i kveld sett gjennom arkivene mine med "nye briller" og det ingen tvil om at du har rett;) Kommer nok fortsatt til å søke motiver med samme melodi, men vil også søke nye veier for å bli mer dristig og eksperimentell.

mvh
Steinar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu