Ida på benken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-08-30 13:18:23
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 50mm f/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetSoftbox til venstre for kamera, på skrått inn mot modellen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
kenneth k.
Pene jenter med store blå øyne blir aldrig feil...

Tror benken heller lit mot venstre, og den pene modellen hadde nok kommet bedre frem uten smykker på armer og fingre.

Absolutt et severdig bilde.

Kenneth
Svein O.
Jeg er ingen ekspert men forøsker meg med en kommentar.
Synes ikke du er helt i mål her. Det er modellen som er hovedfokus, og kanskje krakken som kulisse. Med dette som grunnlag synes jeg du har alt for mye luft over modellen. Synes også at bena på krakken skulle vært med. Jeg liker ikke at armlene "deler" modellen i to. Bilde virker også litt "tamt" eller blast i fargene. Prøv å øke kontrasten litt og kanskje litt på fargesiden også. Lyset synes jeg er ganske bra. Det virker også som at fokuspunktet sitter litt for langt foran modellen. Jeg prøver å sette fokus på nærmeste øyet(etter kritikk på mine bilder, hehe)
Ellers en flott modell, som ser ut mot venstre i bilde, som får meg til å undre på hva hun ser. Dette synes jeg tilfører bilde noe.
Ja dette var nå mine subjektive meninger. Stå på videre.

mvh
amatøren.
Dag F.
Takk for tilbakemeldinger. :)

DU har helt rett i vinkelen på benken Kenneth, men der og da (og igrunn ikke etterpå heller) la jeg ikke veldig merke til det.

Svein: Er ikke så altfor god til å alltid se hva som funker og ikke, men lærer mer og mer for hvert bilde jeg tar. :)

Jeg bruker også fokuspunkt på nærmeste øye og det skal det også være her, men mulig jeg har bommet litt selvfølgelig. Ang fargene så ja, det ser blast ut. Men når jeg redigerte det i PS så det veldig bra ut. Sliter litt med at det ikke ser like bra ut etterpå. Hvis du kikker på mitt screenshot ser du hvordan det ser ut i PS.

http://i36.tinypic.com/6td061.jpg
S & L S.
Fine farger (iallefall på min kalibrerte skjerm), fin lyssetting, fin uskarp bakgrunn, flott modell og skarpt. Dette var en flott bilde synes jeg. Som tidligere nevnt kunne bildet kanskje vært rettet opp litt slik at ikke modellen faller ut;) Jeg liker ikke perfekte bilder da dette som regel ser unaturlig og falskt ut. Dette bildet er ekte og fint. Forresten så var det ikke øynene hennes blikket mitt falt på da jeg først så dette bildet...
Bent U.
Et særdeles godt utgangspunkt - og flott belyst ansikt. Synes bakgrunnen på sidene er litt for mye forstyrrende, samt at linjene på nederste del av benken skaper inntrykk av stor skjevhet. Hva med å prøve å "croppe" litt mer - ta et mer snevert utsnitt slik at du tar bort noe av det hvite på sidene (bakgrunnen), samt fjerner nederste del av benken (den siste vannrette stolpen). Kanskje til og med gå så langt som til å lage kvadratisk?
Dag F.
Takk for kritikken guttær, det er virkelig nyttig å få høre deres meninger.

Jeg vet ikke hva som har skjedd med benken, men hvis dere kikker nøye ser dere at modellen ligger helt rett og så vidt jeg kan huske var ikke denne benken skjev. Siden modellen ligger rett kan det vel heller ikke være kameraet mitt som er skjevt, for da ville vel alt blitt skjevt?

Skal forske lit mer på cropping. Kanskje det dukker opp en ny versjon snart. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu