Bildet inngår i albumet Korte øyeblikk og annen lek -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483351} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Mats T.
Haha! Glimrende. Har ikke noe kritikk å komme med desverre, men jeg liker det sinnsykt godt. Skarpt og fint, fargene er bra. Flott!

Mats
Øyvind T.
Dette er jo ikke lek men blodig alvor. Strålende dokumentasjon av de første prøvende svømmetak i tung sjø.
Avsluttet .
Bildet til høyre gir meg sterke assosiasjoner til Jill Greenbergs strålende prosjekt End Times!
Torild H.
Fortellande liten serie - kan vera øyeblikk som har satt seg for ei stund i eit ungt sinn.
Merkar meg lys og farger, veldig tiltalande, til tross for det såpass "alvorlige" emnet.

Torild
Avsluttet .
Sterkt, direkte, og lysende intenst!
Ole A. V.
Takk for kommentarer!

Små opplevelser blir store for de i denne alderen her :)

Siden Tommy kom inn på Jill Greenberg måtte jeg sjekke opp litt rundt prosjektet hennes, som jeg er enig i at er veldig bra. Fra tidligere husket jeg nesten kritikken mot henne bedre enn selve bildene (hun ble anklaget for å lokke småbarn med kjærlighet på pinne for så å ta de tilbake for å fremprovosere sinne og gråt hos barna). Hennes egen beskrivelse fremstår noe mer nyansert. Hun skriver også om de sterke og ekte følelser barn fremviser, som vi voksne har lært oss å undertrykke og skjule.

Fremprovosert eller ikke så liker jeg bildene hennes. Uten å fremprovosere situasjoner så er nettopp det å fange de små ubevoktede øyeblikkene der ekte følelser kommer frem noe av det jeg finner mest spennende og tilfredstillende med fotografering. Da både hos barn og voksne.
Espen S.
Flott, fortellende dokumentar dette her. Liker de duse og lyse nyansene. Hva om de to motivene byttet plass? Eller å speilvende det til høyre?

mvh
Espen Seierstad
Fred S.
Nøyer meg med å se "fornøyelig". Bilde 1 er jo rett på sak, det viser ei nesten svømmedyktig jente som strever med takene, og sikkert også er hemmet av røde badesko, som hun må ha på seg fordi bunnen består av steiner, og ikke sand.
Bilde to er mer "tolkbart": enten griner hun av anstrengelsen, eller skuffelsen over å ikke ha blitt en instant svømmer. Men, for meg kan det også se ut som starten på et kraftig nys, en blir jo forkjølt av slikt.

vh fred s
Ole A. V.
Takk for flere kommentarer :)

Espen: Tror jeg ser tanken din ifht plassbyttet, men synes ikke sammenhengen blir like naturlig da, siden vi gjerne leser fra venstre mot høyre.

Fred: Sannheten er at frustrasjonen kommer av saltvann som svir i øynene ;) Jeg har også et "gråtebilde" fra ett sekund før bilde to. Vurderte lenge hvilket av bildene jeg skulle bruke, eller om jeg skulle lage en serie på tre. Havnet på dette fordi jeg syntes det var mer kraftfullt; ren frustrasjon fremfor litt mer klisjéfylt tristhet. Men det kan selvfølgelig misforstås til et nys da...
Pål G.
To flotte bilder, sammen og hver for seg. Skarpe og med en veldig fin fargemeting til motivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu