Tannpuss
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde65mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Gunnar V.

Stilig og artigt bilde ! M.h. Gunnar
Ottar P.

fint macro, nært med god skarphet
på hode og fine farger.
Sven Tore L.

Nært og veldig tøft!
Fin skarphet.
Wenche J.

Sylskarpe øyne og "tenner" fanget i et meget smalt skarphetsplan. Gode farger, men kanskje litt lyst i forgrunnen til høyre. Det tar noe av oppmerksomheten fra motivet. Uansett meget godt jobbet:):):)
Mvh Wenche
Erik L.

Nært nok i hvert fall!
Meget god skarphet akkurat der det skal være, og her er det nok ikke mye å gå på. Komposisjonen og farger sitter som et skudd.
mvh. Erik
Steinar N.

Nær og fin beskrivelse av en dramatisk situasjon for bladlusa som ligger meget tynt an. Fasinerende med så snevert skarphetsplan, det framhever kun de delene av bildet du er ute etter, og det har du klart bra. Flott bilde;)

mvh
Steinar
Tom A. T.

Takker så mye for hyggelige kommentarer. Steinar, ingen bladlus her. Kun spiseredskapen til flua ;o)..
mvh Tom T
Odd A.

Nært og fint bilde av flua med godt plassert fokus. Ser brennvidden er 65 mm og antar bildet er tatt med MP-E-65.Er begrenset dybeskarphet på så nære bilder. Vet ikke hvilken blender åpning og forstørrelse du har benyttet her, mulig du kunne fått håra i panna og de fremre delene av spiseredskapen noe skarpere ved å benytte en mindre blenderåpning.
Når det er sagt er dette et bilde jeg liker godt hvor fokus er godt plassert og med gode farger og en flott bakgrunn.
Mvh
Odd
Jan O Ø.

Hei.
Dette var veldig nært. Veldig artig å se et så detaljert portrett av flua. Detaljer som man ikke kan se med det blotte øyet. Spesielt liker jeg den gråtonede "plata" i panna på flua. Og selvsagt øynene. Naturen er vakker. Takk for godt bilde.
Mvh Jan O.
Øistein W.

Her trur jeg ikke at du hadde trengt å oppskarpe bilde??????

Mvh
Øistein
Tom A. T.

Takk til dere siste for kommentarer. Øystein det er mulig at øynene er vel mye oppskarpet, men det var helt nødvendig for å få fram detaljene i "tunga" på flua. Jeg burde kansje skarpet det mer selektiv kun i det området.
mvh Tom T
Hans Olav S.

Jeg digger de fasett øynene og DOFen. Synes ikke det er for mye oppskarpet. Men den gulgrønne greia nederst til høyre stjeler kanskje litt for mye oppmerksomhet.

Mvh.
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu