Utstyr
  • -
  • Rodenstock.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger-Lise S.
Dekorativt! Herlig enkelt. Kledelig format og vakre fargetoner.

Inger-Lise
Bente R. D.
Enkelt og stilrent. Behagelig å se på. Jeg liker blåtonen du har valgt. Annerledes og spennende motiv.

mvh Bente
Kåre S. P.
Finfin plassering av elementene, dust og lun formidling.
Jeg blir ikke fortrolig med rødskjæret nede, så ville nok hatt en mer rendyrket blånyanse i stedet.
Fred S.
Bendik og Årolilja...., hender som flettes..
Skal ikke følge de tankene videre, men de dukket opp.
Ser det står "rodenstock", så jeg skal ikke spørre om noe som helst, bare legge til at jeg ikke har helt sans for valget ditt av blåfarge. Eller kanslke du ikke valgte, kanskje det bare ble sånn ?

fred
Roy Arne K.
Hei
Her synes jeg du har truffet meget bra med de rolige avbalanserte fargenei dette bildet.
Komposisjonen er også meget bra i mine øyne.
Liker også det at de skyggene «griper litt» i hverandre.
Får en veldig ro av å se en stund på dette bildet - vet ikke om det er meningen, men jeg får den følelsen.
Dette var et bilde jeg likte veldig godt.

Mvh. Rak
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for all respons!

Angående tonene, så er det ikke noe jeg har lagt på eller gjort. Blomsten er blålilla og himmelen er bak. Selv ville jeg ikke hatt det annerledes, men skjønner det om dere ikke liker lilla.

Fred - Det er da fine tanker det. Jeg tenkte faktisk tankene selv, om å møtes.


Ingebjørg



Roger H.
En fin forenkling av det vi ser i naturen og det de fleste går forbi. Liker blåfargene i bildet. Mulig det skjærer seg litt i nederkant, men det er ubetydlig.Enkelt og fint komponert.
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Først av alt så håper jeg du har ei fin start i Drammen!
Det er nok et bilde som for meg kan formidle noen slags søken, det å strekke seg etter noe. I og for seg så er den blomster historien fin, men jeg syns det er litt tomt på et vis. Ikke så særlig interessant på et vis...i hvert fall ikke ved første øyekast.
Rodenstock og ingen reflekser??? :o)

MvH, Jóhann
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til Roger og Jóhann.

Jóhann - Starten i Drammen har gått aldeles storartet :) Det er en fin by, og alt er nytt for meg. Ellers takker jeg for ærlighet, og kan forstå at du synes det blir tomt. Jeg er jo såklart uenig, men det spiller jo ingen rolle ;)

Rodenstocken oppfører seg ulikt i all slags lys. Det er kun i vinkel fra sola reflekser oppstår, og i moderat lys blir det meget dusere uttrykk. Dette bildet er tatt i knallvær, men i skygge fra andre blomster. Og ikke i solvinkel. Skjønner?

Ingebjørg
Brita S.
Det e rnoe utrolig ømt over dette bildet opplever jeg- den ene bøyer seg etetr den andre den andre kommer den litt i møte men har også sin egen retning- og den retningen bærer rett inn i lyset. Nydelige fargetoner og jeg liker godt komposisjonen i bildet. Jeg har videre sett på mange av dine bilder og utveksling av kommentarer under bildene og lært mye. Jeg er glad for at du ber folk utdype sine meninger slik at læring og utveksling blir mer mangfoldig og nyttig. Takk for det! Det presser meg og andre - og det liker jeg, .Synes du har noen utrolige sterke selvprotrett- sterke og sårbare i uttrykket slik jeg opplever det. Mvh Brita
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for tilbakemelding(er), Brita. Det var hyggelig å komme over da jeg ikke er så aktiv her inne lengre, og kommentarer hører derfor sjeldenheter til. Det med selvportrett er en ganske interessant sak, spesielt ettersom det kommer så mange tildels treffende tilbakemeldinger. Sårbart, sier dere. Da formidler jeg den delen av meg som har ført meg til fotografiet, og med det vet jeg at bildet er sant (om du er interessert, ligger det et nytt på www.fyrileivfoto.blogspot.com).

Jeg setter særlig stor pris på å høre at du drar nytte av tidligere kommentarer! -Og ikke minst mitt iherdige forsøkt på å få få folk til å være dønn ærlig her inne. Det er sånn man lærer, og kommer seg videre.

Godt å høre at jeg har bidratt!!

Hilsen Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu