Liker deg ikke....
Hunden min som møtte to "snille" hunder.
De var riktig nok snille også, og dette bilde er tatt under lek, der begge hundene skulle ta min. :)
Artig.
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

For noen uttrykk! De er ikke helt trygge her, nei. Jo mer hunder viser av tennene og jo mer de rynker snutepartiet, jo mer usikre er de jo, så jeg vil tro din hund var høyere i rang? Et artig bilde!

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Elsker plysjrynkene på snutene her! Fantastisk uttrykk. Hadde selv golden som lagde slik "rynkesnute" på kommando... Lena
Avsluttet .

Flott fokusering på den bakerste, skapte en fin dybde i bilde av "villdyrene"...for de som ikke skjønner hundespråket..flott skarphet og plassering av hundene i bildeflaten...well done!

mvh Ulv
Glenn Ove B.

Tusen takk Inger-Lise, Lena og Ulv!
Ja det ser litt mer skummelt ut en det var.
Dessverre fikk jeg ikke med meg hele hundene i bilde.
Andre K.

Herlig hundebilde. Flott uttrykk. Hadde vert perfekt i mine øyne om hund nr 2 var i fokus samtidig, men dette er en smakssak :)
Glenn Ove B.

Hei Andre!
Helt enig at bilde hadde vært bedre med hund nr 2 i fokus men det var et øyeblikks bilde så rakk ikke noe annet en å peke og trykke på utløseren. :D
Rune H.

Bra timing, det er ikke lenge en hund viser slik råskap før den får et "mildere" ansiktsuttrykk når den er i lek. Uttrykket til hunden til høyre er vanligere, derfor var det bra at hund til venstre er i fokus, fascinerende bilde.
Glenn Ove B.

Tusen takk Rune! :)
Andre K.

Bildet hadde som sagt vert perfekt om begge var i fokus, men det er en prestasjon å få tatt et så uttrykksfylt bilde som du har fått av hunder i lek.

Tror jeg skal holde på en stund før jeg klarer å produsere et like godt resultat som det du har fått til her. Så min kommentar må ikke tolkes som om jeg tror jeg hadde fått det bedre til selv :) Hadde vert spennende å få vite litt mer om innstillingene som var brukt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu