Toppskarv råkke Hornøya!
Utstyr
  • -
  • urgammel 75-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480953} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.
Vet ikke hvor i landet du befinner deg for tiden, men regner med at du er i gang med å etablere deg i Drammen. I så fall har du sikkert ikke lest NA i dag, der hovedoppslaget er at grunnsteinen til Rock City-bygget snart skal legges, og at DDE, Askil Holm og Chand skal spille for anledningen. "Oi", tenkte jeg da, og det var et ironisk "Oi". Når jeg ser bildet ditt av Skarvis Presley slår det meg at han er mye mer "rocka" enn de tre Namdals-poperne tilsammen....

Så et artig og sjarmerende bilde, der de to kor-skarvene mot en bleik himmel i bakgrunnen utfyller den tanken teksten din legger opp til. Dessuten skal en være glad for hvert eneste fuglebilde her på dotten som ikke er et artsbilde knipset på en eller annen foringplass; din variant er et hederlig forsøk på å bruke fugler til noe mer kreativt.

fred
Jóhann Á.
Det her har du lyktes med, Ingebjørg! Liker godt at skarvens fasong gjenspeiles i berget. Himmelen er lys, men ikk tom. Både fugler og vakkert lys. Ergo har man fått settingen fugleberg. Skarven er uskarp men ikke mer en at det går an å se at det er en toppskarv. Så jeg er fornøyd! ROCK ON!!! :O)
Andreas B.
Morsomt! Et bilde jeg liker bedre og bedre til mer jeg ser på det. Jeg vil si at du har truffet veldig godt med lukkertiden. Det er ikke tvil i at denne er litt rocka, samtidig som jeg synes selve kroppen er ganske skarp, men den lille detaljen at også nebbet er i bevegelse.

Synes du har truffet bra med å plassere fuglen inn i et miljø også!

-ab-
Magnar B.
Livat bilde! Livsbejaende dans på det lokale skjæret. Likar fuglane i bakgrunnen som er med i bevegelsen.
Thorbjørn R.
Spennende sak. Enig med Magnar i at svermen med fugler i bakgrunnen er viktig. Bevegelsen på skarvens nebb er også fiffig.

Mvh Thorbjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye for kommentarer. Jeg hadde faktisk ikke trodd tittelen skule prege så mye av bildeopplevelsene deres her.

Fred - Fram til morgendagens dato befinner jeg meg på Salsnes. Starter i Drammen onsdag, og fikk forøvrig med meg artikkelen du henviser til. Jaja tenkte jeg.. Så takk for hyggelig kompliment hilser Skarvis.

Jóhann - Takks! Enig om at det er bra man ser arten.

Andreas - Takk!

Magnar - Det føles godt å kunne vise litt livsbejaende dans! Flaks at skjæret var åpent denne kvelden!

Thorbjørn - Takker!





ingebjørg.
Roger K.
Hei Ingebjørg!
Tittel og bildematerialet stemmer godt overens. Tydelig liv i den skarven der bakgrunnen forteller at flere vil inn på det dansegulvet. Bilde forteller og godt jobba.
Mvh Roger
Erik K.
Jo mer jeg ser på bildet jo bedre liker jeg det. Og skulle ønske flere kom med slike dristige fuglebilder. Og tørre sette seg utsatt for hogg.
For dette er det sikkert delte meninger om.

Jeg synest det er litt mye hvitt på venstre side. Og kunne tenke meg et kutt inn mot den første store flygende fuglen. Men er litt usikker på om mittstillingen er nødvendig for bildet. En liten tanke mørkere også, men det er nokk forskjellig fra skjerm til skjerm.

Mvh Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu