Føling i fjæra
Utstyr
  • Nikon F4
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Andreas B.
Fine dyr og en OK komposisjon, men etter min menig stopper det også der. Jeg synes ikke at du fikk dette helt til. Hvorfor mener jeg det:
1. Lys: Jeg tror du har tatt dette bildet under vanskelige lysforhold. Det ser ut som det har vært sterkt lys som har skapt blant annet gjenskinnet på individet lengst til venstre.
2. Skarphet: Jeg synes rett og slett at disse tre dyrene er uskarpe alle tre. I et bilde som dette der du etter min mening prøver å vise frem de flott dyrene så synes jeg de burde vært skarpere. Havet også tyder på at har har det vært en del bevegelse under opptak.

-ab-
Bjørnar P.
Fin situasjon med grei komposisjon. Teknisk ikke så bra. Heller dårlig skarphet, og det er tydelige kantlinjer (halo) rundt sjøløvene. I tillegg er det mye støy i skyggepartiene. Her kan mye forbedres med bedre etterarbeid.
Torgny S.
Takker for gode og relevante tilbakemeldinger. Det er riktig at det er tatt i meget skarpt lys ved Cape Cross i Namibia. Skal se om jeg vil arbeide videre på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu