Binder oss sammen
Utstyr
  • coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jóhann Á.

Det er så absolutt no som tiltrekker meg i dette bildet. Noe med ''softingen'' og fargetonene. Virker nesten malerisk. Syns kanskje det virket litt vel ''soft'' men har skiftet mening. I tillegg syns jeg du har valgt et flott utsnitt, Fred!
Fred S.

Hei Johann ! Lenge siden jeg har kommentert bilder nå, både andres og egne, og har litt dårlig samvittighet for det. Driver og ''prøver ut'' nytt kamera, har dessuten fått maskinproblemer i forbindelse m. innlegging av nytt Nikon View -program, og håper på hjelp fra en eller annen data-guru over påske. I mellomtiden nyter vi finværet, regner med at det er like bra i Namsos !!!
Bildet ? Et jeg absolutt ikke hadde tenkt å legge ut, men softingen gjorde faktisk sitt til at jeg gjorde det lell, til tross for løfter til meg selv om å holde meg unna filtereffekter.
vh fred
Liv Anette T.

Et trolsk og flott tåkebilde. Fine duse farger.
Anette
Hans-Einar O.

Ikke grunn til å ha dårlig samvittighet, Fred;-) Ikke alltid lett til å få tid til alt, og været i disse dager er bare til å nytes. Så over til bildet som jeg likte både når det gjelder fargetoner og utsnitt. Heldig du som har så mye stemningsfull tåke å ta av. Graden av softing kan vel diskuteres, men her synes jeg det fungerer.
Er du på gang med en mer avansert coolpix, eller har du kjørt løpet helt ut??
mvh Hans
Fred S.

Takk til Liv A og Hans E. Hans Einar: En av mine mange svakheter min er at jeg aldri kjører løpet helt ut, og i dette tilfellet innebærer det en coolpix 5700. Men tror nok den vil være mer enn tilstrekkelig for meg, kombinasjonen av 8 x zoom og en nærgrense som bør holde i lange baner vil forhåpentligvis gi resultater. Men først tror jeg harddisken min må reformateres. (Den i PC`en, den andre er det for seint å gjøre noe med.)
vh freds
Per R. G.

Hærli bilde
Reidun G.

Et stemingsfult bilde Fred.
Håper du får orden på harddisken snart.
God Påske !
Reidun
Steinulf L.

Flott bilde! Softingen fungerer fint. Stemningsfullt og fine fargetoner.
Ole N. S.

Er enig med at softiongen fungerer bra. Ser ut på skjermen min som bildet har litt støy...(særlig i venstre del av bildet), men det er kansje bare en kornighet som gengis som støy på skjermen min.. Tiltalende og malerisk.

- Ole
Elisabeth H. N.

Så utrolig vakkert og stemningsfullt.
At the right place, to the right time--
Elisabeth ..
Tom A. T.

Flott stemning som understrekes ytterligere av softingen. Likte dette.
mvh Tom T
Fred S.

Takk for kommentarer, og fint at dere stort sett liker diffuseringen. Ole N. er inne på det som gjorde at jeg valgte å softe bildet, nemlig støy. Det ER mye støy enkelte steder i bildet, særlig i snøen bak ''hekken'', og den dempes litt av softingen. (Har ikke helt gjort hjemmeleksa mi mht Neat Image enda, Reidun)
vh freds
Tom E. F.

Her er det jo broBILDET som binder oss sammen, ja!
Likte dette godt, Fred!
mvh Tom
monica p.

Dette var virkelig et flott bilde Fred, alt klaffet vist her.
Kunne godt tenkt meg dette på veggen jeg.
Mvh Monica:o)
Jan Ove H.

Dette bildet likte jeg
Haukø
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu