Snegle på blad
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 100mm f2.8L IS USM Macro
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480248} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Her er det for mye bevegelsesuskarphet til at dette kan fungere, for meg.
Jeg klarer ikke feste blikket mitt ved noe, og det resulterer i at jeg faller av.

Kanskje jeg ville gått litt lenger unna her, ikke fokusert på å fotografere nærmest mulig, for å få frem mest mulig detaljer (antagelse).
Heller gå litt unna, og på dette motivet ville jeg vurdert et stående bilde, slik at du får med mer under sneglen. Da blir det at sneglen klatrer på et blad, mens det er høyt ned, og kanskje det vil få frem litt spenning i bildet.

Så her er det bare å prøve igjen.

.Ivan
Bjørnar P.
Her er det så mye sentrale element som er uskarpe at det går ut over fortellinga. Du skriver ikke om du brukte stativ eller annen støtte, men dersom dette er frihåndsopptak, er 1/60s lovlig optimistisk. Blender 3.2 gir heller ikke mye dybdeskarphet, noe som nok hadde kommet godt med her.
Espen S.
Selv med bedret dybdeskarphet og mindre bevegelsesskarphet ville ikke dette motivet blitt mye mer enn en avbildning av en snegle. Jeg er enig med Ivan; høydeformat kunne imidlertid lett gitt en dramatisk øyeblikksskildring av en snegle som (kanskje) kommer seg over kanten.

mvh
Espen Seierstad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu